Bilgisayar kursuna büyük ilgi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2017 - 10:56, Güncelleme: 20.02.2017 - 10:56
 

Bilgisayar kursuna büyük ilgi

Kula Halk Eğitim Merkezinde bu yıl üçüncü dönemi açılan bilgisayar kursları yoğun ilgi görüyor. Kula Halk Eğitim merkezinde 13 Şubat tarihi itibarıyla gündüz ve akşam kursları olmak üzere iki tane bilgisayar kursu başladı.Bilgisayar...
Kula Halk Eğitim Merkezinde bu yıl üçüncü dönemi açılan bilgisayar kursları yoğun ilgi görüyor. Kula Halk Eğitim merkezinde 13 Şubat tarihi itibarıyla gündüz ve akşam kursları olmak üzere iki tane bilgisayar kursu başladı.Bilgisayar kullanmanın sosyal medya kullanmak olmadığını söyleyen Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saracaloğlu, ”Gençlerimiz bilgisayar işletmenliği alanında uzman desteği almak için kurslarımıza müracaat ettiler. Daha önceki kurslarımıza katılan kursiyerlerimiz kurstan çok faydalandıklarını belirttiler. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kurslar açmaya özen gösteriyoruz. Bu doğrultuda bilgisayar kurslarımıza talep yoğunluğu yaşıyoruz. Kursiyerlerimizin kursa katılabilecekleri zamanlamayı yaparak akşam ve gündüz kursları açtık." dedi.
Kula Halk Eğitim Merkezinde bu yıl üçüncü dönemi açılan bilgisayar kursları yoğun ilgi görüyor. Kula Halk Eğitim merkezinde 13 Şubat tarihi itibarıyla gündüz ve akşam kursları olmak üzere iki tane bilgisayar kursu başladı.Bilgisayar...

Kula Halk Eğitim Merkezinde bu yıl üçüncü dönemi açılan bilgisayar kursları yoğun ilgi görüyor. Kula Halk Eğitim merkezinde 13 Şubat tarihi itibarıyla gündüz ve akşam kursları olmak üzere iki tane bilgisayar kursu başladı.

Bilgisayar kullanmanın sosyal medya kullanmak olmadığını söyleyen Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saracaloğlu, ”Gençlerimiz bilgisayar işletmenliği alanında uzman desteği almak için kurslarımıza müracaat ettiler. Daha önceki kurslarımıza katılan kursiyerlerimiz kurstan çok faydalandıklarını belirttiler. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kurslar açmaya özen gösteriyoruz. Bu doğrultuda bilgisayar kurslarımıza talep yoğunluğu yaşıyoruz. Kursiyerlerimizin kursa katılabilecekleri zamanlamayı yaparak akşam ve gündüz kursları açtık." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.