Bir mahallenin daha kanalizasyon sorunu çözüldü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2016 - 17:21, Güncelleme: 07.11.2016 - 17:21
 

Bir mahallenin daha kanalizasyon sorunu çözüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula Güvercinlik Mahallesi Burgaz Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeyerek vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.MASKİ Genel Müdürlüğü,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula Güvercinlik Mahallesi Burgaz Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeyerek vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, mahalle mahalle sokak sokak çalışarak altyapı sorunları ortadan kaldırıyor. Bu kapsamda, Kula Burgaz Sokak’ta MASKİ ekipleri 600 metre kanalizasyon hattı döşedi. Vatandaşlardan ve mahalle muhtarından gelen talep sonrasında yapılan çalışma takdir topladı. Yapılan kanalizasyon hattı çalışması ile birlikte Burgaz Sokak’ta ikamet eden vatandaşlar uzun yıllar sağlıklı bir altyapı sistemine kavuşmuş oldu. Mahalle Muhtarı Tuncay Ersöz ve vatandaşlar yapılan çalışmalar nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.“Yılların sorunları teker teker ortadan kalkıyor”MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa genelinde yürüttükleri çalışmalar ile çözüm odaklı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Aslay, “Mahalle mahalle sokak sokak çalışarak altyapı sorunlarını ortadan kaldırıyoruz. Çalışma yapılmadık mahalle ve sokak bırakmayacağız. Kula ilçemiz Burgaz Sokak’ta gelen talebi değerlendiren ekiplerimiz kanalizasyon hattı döşeyerek, vatandaşların yaşadığı sıkıntıyı ortadan kaldırdı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız güç ile yılların sorunlarını teker teker ortadan kaldırıyoruz.” dedi.Lütfiye Mahallesinin de altyapısı yenileniyorMASKİ ekipleri, Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesinde 15 yıl önce döşenen 6 bin 766 metrelik kanalizasyon hatlarını ve 40 yıllık 8 bin 911 metrelik içme suyu şebekesini yenileme çalışmalarına da devam ediyor.“Başkanımız Manisa’nın her yerine uzanabiliyor”Mahalle Muhtarı Nazım Akar, “Mahallemizde kanalizasyon hattı yenileme çalışması yapılıyor. 15 sene önce plansız ve projesiz olarak yapılmıştı. Şimdi MASKİ’nin yaptığı çalışmalar son sistem olarak yapılıyor. Çalışmalar iyi gidiyor. İçme suyu şebeke hattımızda 40 yıllıktı. Onlarda değişecek. İçme suyu depomuzun demir olan boruları da değiştiriliyor. Depomuzun içerisine fayans döşeme çalışması da yapılacak. Başkanımıza çok teşekkür ederim. Saygılarımı sunuyorum. Başkanımız çok çalışkan. Manisa’mızın her yerine uzanabiliyor. Tekrar tekrar teşekkür ederim başkanımıza. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yollarımıza parke taşı döşenecek. Mahallemiz daha da iyi olacak.” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula Güvercinlik Mahallesi Burgaz Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeyerek vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.MASKİ Genel Müdürlüğü,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula Güvercinlik Mahallesi Burgaz Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeyerek vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, mahalle mahalle sokak sokak çalışarak altyapı sorunları ortadan kaldırıyor. Bu kapsamda, Kula Burgaz Sokak’ta MASKİ ekipleri 600 metre kanalizasyon hattı döşedi. Vatandaşlardan ve mahalle muhtarından gelen talep sonrasında yapılan çalışma takdir topladı. Yapılan kanalizasyon hattı çalışması ile birlikte Burgaz Sokak’ta ikamet eden vatandaşlar uzun yıllar sağlıklı bir altyapı sistemine kavuşmuş oldu. Mahalle Muhtarı Tuncay Ersöz ve vatandaşlar yapılan çalışmalar nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“Yılların sorunları teker teker ortadan kalkıyor”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa genelinde yürüttükleri çalışmalar ile çözüm odaklı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Aslay, “Mahalle mahalle sokak sokak çalışarak altyapı sorunlarını ortadan kaldırıyoruz. Çalışma yapılmadık mahalle ve sokak bırakmayacağız. Kula ilçemiz Burgaz Sokak’ta gelen talebi değerlendiren ekiplerimiz kanalizasyon hattı döşeyerek, vatandaşların yaşadığı sıkıntıyı ortadan kaldırdı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız güç ile yılların sorunlarını teker teker ortadan kaldırıyoruz.” dedi.
Lütfiye Mahallesinin de altyapısı yenileniyor
MASKİ ekipleri, Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesinde 15 yıl önce döşenen 6 bin 766 metrelik kanalizasyon hatlarını ve 40 yıllık 8 bin 911 metrelik içme suyu şebekesini yenileme çalışmalarına da devam ediyor.
“Başkanımız Manisa’nın her yerine uzanabiliyor”
Mahalle Muhtarı Nazım Akar, “Mahallemizde kanalizasyon hattı yenileme çalışması yapılıyor. 15 sene önce plansız ve projesiz olarak yapılmıştı. Şimdi MASKİ’nin yaptığı çalışmalar son sistem olarak yapılıyor. Çalışmalar iyi gidiyor. İçme suyu şebeke hattımızda 40 yıllıktı. Onlarda değişecek. İçme suyu depomuzun demir olan boruları da değiştiriliyor. Depomuzun içerisine fayans döşeme çalışması da yapılacak. Başkanımıza çok teşekkür ederim. Saygılarımı sunuyorum. Başkanımız çok çalışkan. Manisa’mızın her yerine uzanabiliyor. Tekrar tekrar teşekkür ederim başkanımıza. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yollarımıza parke taşı döşenecek. Mahallemiz daha da iyi olacak.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.