Bir yanda dere temizliği bir yanda yeni içme suyu sondajı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2018 - 16:36, Güncelleme: 10.04.2018 - 16:36
 

Bir yanda dere temizliği bir yanda yeni içme suyu sondajı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.MASKİ tarafından Kırkağaç ilçesine bağlı Güvendik Mahallesi’ne yeterli içme suyu sağlamak için sondaj...
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.MASKİ tarafından Kırkağaç ilçesine bağlı Güvendik Mahallesi’ne yeterli içme suyu sağlamak için sondaj çalışmasına başlanırken Akhisar’ın Balllıca Mahallesinde de 2 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışması başlatıldı.“MASKİ ile olmayacak işler oluyor”MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığınca, Kırkağaç’ın Güvendik Mahallesi’nde yaşanan su yetersizliği sonrasında yeni sondaj için çalışmalarına başladı. MASKİ ekiplerinin su sıkıntısı yaşanmaması adına başlattığı sondaj çalışması tamamlandığında, mahalleli daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacak. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahalleye kazandırılacak yeni sondaj çalışmasından dolayı memnun olduklarını belirten Güvendik Mahalle Muhtarı Hüseyin Uysal, “Mahallemizde uzun zamanadır su sıkıntısı yaşıyorduk. Suyumuz çok yetersizdi. Bu durumu MASKİ’ye bildirdik. Sağ olsunlar hemen yeni sondaj açmak için çalışma başlattılar. Mahalleli de çok seviniyor. Su olmazsa hayat duruyor. MASKİ sayesinde yeterli içme suyuna kavuşacağız. MASKİ ile olmayacak işler bile anında oluyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Mahallemizdeki hizmetlerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ederim” dedi.Ballıca’da dere taşkınları son buluyorManisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan vatandaşların dere taşkınlarından korunması adına çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu amaçla MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Ballıca Mahallesi’nde 2 buçuk kilometre uzunluğunda dere temizlik çalışmasına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde mahallede yürütülen çalışma sonlandığında, civarda tarlaları bulunan mahalle sakinleri yağışlı havalarda meydana gelen dere taşkınlarından kurtulacak.Ballıca Mahalle Muhtarı Bayram Ali Atasoy, “Yağmur yağdığı zaman çoğu vatandaşımız tarlasına giremiyordu. Ortalık çamur balçık içinde kalıyordu. İnsanlar çok mağdur oluyordu. Kirlilikten dolayı sinek ve koku sıkıntımız da vardı. Büyükşehir ve MASKİ sayesinde gözümüz hizmet gördü. Sağ olsunlar ne gerekirse yapıyorlar. Hepimizin işi halka hizmet sonuçta. Çalışmalardan memnunuz” diye konuştu.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.MASKİ tarafından Kırkağaç ilçesine bağlı Güvendik Mahallesi’ne yeterli içme suyu sağlamak için sondaj...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

MASKİ tarafından Kırkağaç ilçesine bağlı Güvendik Mahallesi’ne yeterli içme suyu sağlamak için sondaj çalışmasına başlanırken Akhisar’ın Balllıca Mahallesinde de 2 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışması başlatıldı.

“MASKİ ile olmayacak işler oluyor”

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığınca, Kırkağaç’ın Güvendik Mahallesi’nde yaşanan su yetersizliği sonrasında yeni sondaj için çalışmalarına başladı. MASKİ ekiplerinin su sıkıntısı yaşanmaması adına başlattığı sondaj çalışması tamamlandığında, mahalleli daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacak. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahalleye kazandırılacak yeni sondaj çalışmasından dolayı memnun olduklarını belirten Güvendik Mahalle Muhtarı Hüseyin Uysal, “Mahallemizde uzun zamanadır su sıkıntısı yaşıyorduk. Suyumuz çok yetersizdi. Bu durumu MASKİ’ye bildirdik. Sağ olsunlar hemen yeni sondaj açmak için çalışma başlattılar. Mahalleli de çok seviniyor. Su olmazsa hayat duruyor. MASKİ sayesinde yeterli içme suyuna kavuşacağız. MASKİ ile olmayacak işler bile anında oluyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Mahallemizdeki hizmetlerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ederim” dedi.

Ballıca’da dere taşkınları son buluyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan vatandaşların dere taşkınlarından korunması adına çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu amaçla MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Ballıca Mahallesi’nde 2 buçuk kilometre uzunluğunda dere temizlik çalışmasına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde mahallede yürütülen çalışma sonlandığında, civarda tarlaları bulunan mahalle sakinleri yağışlı havalarda meydana gelen dere taşkınlarından kurtulacak.

Ballıca Mahalle Muhtarı Bayram Ali Atasoy, “Yağmur yağdığı zaman çoğu vatandaşımız tarlasına giremiyordu. Ortalık çamur balçık içinde kalıyordu. İnsanlar çok mağdur oluyordu. Kirlilikten dolayı sinek ve koku sıkıntımız da vardı. Büyükşehir ve MASKİ sayesinde gözümüz hizmet gördü. Sağ olsunlar ne gerekirse yapıyorlar. Hepimizin işi halka hizmet sonuçta. Çalışmalardan memnunuz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.