Burhan Mahallesi’nden Manisa Büyükşehir’e teşekkür

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2016 - 16:02, Güncelleme: 29.11.2016 - 16:02
 

Burhan Mahallesi’nden Manisa Büyükşehir’e teşekkür

Salihli’ye bağlı Burhan Mahalle Muhtarı Hasan Bayram, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı belediyeye ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu...
Salihli’ye bağlı Burhan Mahalle Muhtarı Hasan Bayram, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı belediyeye ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ile bir araya gelen Muhtar Hasan Bayram, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahallelerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.Manisa’nın Büyükşehir olmasının ardından 17 ilçede çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle vatandaşların takdirini topluyor. Salihli’ye bağlı Burhan Mahalle Muhtarı Hasan Bayram’da mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’ni mahallede yapılan hizmetlerden dolayı ziyaret ettiklerini dile getiren Mahalle Muhtarı Hasan Bayram, “Allah razı olsun. Büyükşehir Belediyemiz bizi susuzluktan kurtardı, göletimizi temizledi. Yollarımız şu anda on numara. Biz de teşekkür amaçlı ziyarete geldik. Tekrardan Allah razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de mahallemize gösterdiği ilgiden dolayı mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.Burhan Mahalle Muhtarı Hasan Bayram’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu da, “Muhtarımız, mahallemizde geçtiğimiz ay yapmış olduğumuz gölet temizliği ile Salihli ilçemizde yapmış olduğumuz asfalt çalışmalarıyla ilgili teşekkür ettiklerini ve çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir ayrım gözetmeksizin en iyi hizmeti mahallelerimize ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ziyarette mahalle sakinleri tarafından iletilen talepleri de dinledi.(ÖND-Y)
Salihli’ye bağlı Burhan Mahalle Muhtarı Hasan Bayram, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı belediyeye ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu...
Salihli’ye bağlı Burhan Mahalle Muhtarı Hasan Bayram, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı belediyeye ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ile bir araya gelen Muhtar Hasan Bayram, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahallelerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
Manisa’nın Büyükşehir olmasının ardından 17 ilçede çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle vatandaşların takdirini topluyor. Salihli’ye bağlı Burhan Mahalle Muhtarı Hasan Bayram’da mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’ni mahallede yapılan hizmetlerden dolayı ziyaret ettiklerini dile getiren Mahalle Muhtarı Hasan Bayram, “Allah razı olsun. Büyükşehir Belediyemiz bizi susuzluktan kurtardı, göletimizi temizledi. Yollarımız şu anda on numara. Biz de teşekkür amaçlı ziyarete geldik. Tekrardan Allah razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de mahallemize gösterdiği ilgiden dolayı mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.
Burhan Mahalle Muhtarı Hasan Bayram’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu da, “Muhtarımız, mahallemizde geçtiğimiz ay yapmış olduğumuz gölet temizliği ile Salihli ilçemizde yapmış olduğumuz asfalt çalışmalarıyla ilgili teşekkür ettiklerini ve çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir ayrım gözetmeksizin en iyi hizmeti mahallelerimize ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ziyarette mahalle sakinleri tarafından iletilen talepleri de dinledi.
(ÖND-Y)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.