Büyükşehir bayramda da görev başında

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2018 - 17:56, Güncelleme: 13.06.2018 - 17:56
 

Büyükşehir bayramda da görev başında

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bayram tatili süresince görev başında olacak Zabıta, İtfaiye, Sağlık İşleri, Mezarlık İşleri, MASKİ Su Arıza Birimi...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bayram tatili süresince görev başında olacak Zabıta, İtfaiye, Sağlık İşleri, Mezarlık İşleri, MASKİ Su Arıza Birimi ve Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, 24 saat olmak üzere bayram boyunca vatandaşın yanında olacak.Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bayram süresince vatandaşların yanında olacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta, İtfaiye, Sağlık İşleri, MASKİ Su Arıza Birimi ve Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri 24 saat boyunca görev yapacak. Vatandaşlar 0236 231 45 80, 185, 444 99 45 numaralı telefonlardan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin nöbetçi birimlerine ulaşabilecek ve sorunlarına çözüm bulabilecekler.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bayram tatili süresince görev başında olacak Zabıta, İtfaiye, Sağlık İşleri, Mezarlık İşleri, MASKİ Su Arıza Birimi...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bayram tatili süresince görev başında olacak Zabıta, İtfaiye, Sağlık İşleri, Mezarlık İşleri, MASKİ Su Arıza Birimi ve Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, 24 saat olmak üzere bayram boyunca vatandaşın yanında olacak.

Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bayram süresince vatandaşların yanında olacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta, İtfaiye, Sağlık İşleri, MASKİ Su Arıza Birimi ve Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri 24 saat boyunca görev yapacak. Vatandaşlar 0236 231 45 80, 185, 444 99 45 numaralı telefonlardan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin nöbetçi birimlerine ulaşabilecek ve sorunlarına çözüm bulabilecekler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.