Büyükşehir gölet temizliklerine devam ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2020 - 15:13, Güncelleme: 12.10.2020 - 15:13
 

Büyükşehir gölet temizliklerine devam ediyor

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI EKİPLERİ, MERKEZ YUNUSEMRE İLÇESİNE BAĞLI KÜÇÜKBELEN MAHALLESİ’NDE BULUNAN HAYVAN İÇME SUYU (HİS) GÖLETİNDE TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASINA BAŞLADI.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, merkez Yunusemre ilçesine bağlı Küçükbelen Mahallesi’nde bulunan Hayvan İçme Suyu (HİS) göletinde temizlik ve bakım çalışmasına başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Küçükbelen Mahallesi’nde bulunan Hayvan İçme Suyu (HİS) Göletinde temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiriyor. İl genelinde üreticilere yönelik gerçekleştirdiği destekleme çalışmalarıyla kırsal alanlara can katan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ekonominin canlanmasına destek olmak amacıyla gölet çalışmalarını sürdürüyor. Su tutma havzası genişletilerek temizlik çalışmaları yapılan göletin daha kullanışlı hale getirilmesi ve daha fazla sayıda hayvanın yararlanmasına imkan sağlanacak. 17 ilçenin tamamında arazi etüt çalışmaları gerçekleştiren ve akabinde iş makineleri ile temizlik ve bakım çalışmalarına son hızla devam eden Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, mevsimsel yağmurların müsaade ettiği ölçüde çalışmalarına devam edecek.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI EKİPLERİ, MERKEZ YUNUSEMRE İLÇESİNE BAĞLI KÜÇÜKBELEN MAHALLESİ’NDE BULUNAN HAYVAN İÇME SUYU (HİS) GÖLETİNDE TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASINA BAŞLADI.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, merkez Yunusemre ilçesine bağlı Küçükbelen Mahallesi’nde bulunan Hayvan İçme Suyu (HİS) göletinde temizlik ve bakım çalışmasına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Küçükbelen Mahallesi’nde bulunan Hayvan İçme Suyu (HİS) Göletinde temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiriyor. İl genelinde üreticilere yönelik gerçekleştirdiği destekleme çalışmalarıyla kırsal alanlara can katan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ekonominin canlanmasına destek olmak amacıyla gölet çalışmalarını sürdürüyor. Su tutma havzası genişletilerek temizlik çalışmaları yapılan göletin daha kullanışlı hale getirilmesi ve daha fazla sayıda hayvanın yararlanmasına imkan sağlanacak. 17 ilçenin tamamında arazi etüt çalışmaları gerçekleştiren ve akabinde iş makineleri ile temizlik ve bakım çalışmalarına son hızla devam eden Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, mevsimsel yağmurların müsaade ettiği ölçüde çalışmalarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.