Büyükşehir HİS göletleri bakımlarına devam ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2019 - 15:18, Güncelleme: 13.11.2019 - 15:18
 

Büyükşehir HİS göletleri bakımlarına devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ekipleri Tarafından Yürütülen Çalişmalarda Gördes İlçesi Tepeköy Mahallesi’ndeki 2 Adet Hayvan İçme Suyu Göletinin Bakım Onarımının Yapılan Temizlik Çalişmasi Sonrasında Genişleterek Daha Kullanışlı Hale Getirilerek Üreticilerin Hizmetine Sunuldu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda Gördes ilçesi Tepeköy Mahallesindeki 2 adet hayvan içme suyu göletinin bakım onarımının yapılan temizlik çalışması sonrasında genişleterek daha kullanışlı hale getirilerek üreticilerin hizmetine sunuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üreticilerin faydasına yönelik çalışmalarına devam ediyor. İlçelerde sürdürülen çalışmalar ile üreticilerin yanında yer alan ve gelirlerinin artmasına yönelik yatırım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ekonominin canlanması adına yaptığı çalışmaları üreticilerin hizmetine sunuyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Gördes ilçesi Tepeköy Mahallesindeki 2 adet hayvan içme suyu göletinin bakım ve onarımını yaparak temizledi. Temizlik çalışması sonrasında genişletilerek daha kullanışlı hale getirilen göletler üreticilerin hizmetine sunuldu. Bakım, temizlik ve genişletme çalışmaları yapılan göletlerden mahallede bulunan bin 600 küçükbaş ve 380 büyükbaş hayvan faydalanması hedefleniyor. Tepeköy Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yapılan çalışmalardan çok memnun olduğunu belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 17 ilçede sürdürülen çalışmaların aynı hızla devam edeceğini belirterek, üreticilerin yararına olacak çalışmaların teknik ekipler tarafından yürütülmeye devam edeceğini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ekipleri Tarafından Yürütülen Çalişmalarda Gördes İlçesi Tepeköy Mahallesi’ndeki 2 Adet Hayvan İçme Suyu Göletinin Bakım Onarımının Yapılan Temizlik Çalişmasi Sonrasında Genişleterek Daha Kullanışlı Hale Getirilerek Üreticilerin Hizmetine Sunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda Gördes ilçesi Tepeköy Mahallesindeki 2 adet hayvan içme suyu göletinin bakım onarımının yapılan temizlik çalışması sonrasında genişleterek daha kullanışlı hale getirilerek üreticilerin hizmetine sunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üreticilerin faydasına yönelik çalışmalarına devam ediyor. İlçelerde sürdürülen çalışmalar ile üreticilerin yanında yer alan ve gelirlerinin artmasına yönelik yatırım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ekonominin canlanması adına yaptığı çalışmaları üreticilerin hizmetine sunuyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Gördes ilçesi Tepeköy Mahallesindeki 2 adet hayvan içme suyu göletinin bakım ve onarımını yaparak temizledi. Temizlik çalışması sonrasında genişletilerek daha kullanışlı hale getirilen göletler üreticilerin hizmetine sunuldu. Bakım, temizlik ve genişletme çalışmaları yapılan göletlerden mahallede bulunan bin 600 küçükbaş ve 380 büyükbaş hayvan faydalanması hedefleniyor. Tepeköy Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yapılan çalışmalardan çok memnun olduğunu belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 17 ilçede sürdürülen çalışmaların aynı hızla devam edeceğini belirterek, üreticilerin yararına olacak çalışmaların teknik ekipler tarafından yürütülmeye devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.