Büyükşehir konservatuarından Salihli’de sanat müziği ziyafeti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2018 - 16:58, Güncelleme: 10.02.2018 - 16:58
 

Büyükşehir konservatuarından Salihli’de sanat müziği ziyafeti

Manisa Büyükşehir Belediye Konservatuarı, Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda verdiği Türk Sanat Müziği Konseri ile sanatseverleri bir araya getirdi. Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinin seslendirildiği konserde, koro...
Manisa Büyükşehir Belediye Konservatuarı, Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda verdiği Türk Sanat Müziği Konseri ile sanatseverleri bir araya getirdi. Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinin seslendirildiği konserde, koro ve orkestra ayakta alkışlandı.Şef Aylin Nuriye Eralp’in üstlendiği konserde koro, solo ve düetlerden oluşan eserleri seslendirirken, sanatseverlerden büyük alkış aldı.Konsere Büyükşehir Salihli Koordinatörü Nilhan Kılıç, Şube Müdürü Ali Rıza Ünveren, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Salihlili sanatseverler katıldı. Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserlerinin seslendirildiği konserin sonunda Büyükşehir Koordinatörü Nilhan Kılıç tarafından koro şefi Aylin Eralp’e çiçek verildi. Koordinatör Kılıç, koroda yer alan herkesi tebrik ederek “Çok güzel şarkılar seçilmiş. Hepinizin yüreğine sağlık” dedi. Kılıç, ayrıca Türk Sanat Müziği korosunun Salihli’de izleyicilerle buluşmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Konservatuarı, Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda verdiği Türk Sanat Müziği Konseri ile sanatseverleri bir araya getirdi. Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinin seslendirildiği konserde, koro...

Manisa Büyükşehir Belediye Konservatuarı, Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda verdiği Türk Sanat Müziği Konseri ile sanatseverleri bir araya getirdi. Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinin seslendirildiği konserde, koro ve orkestra ayakta alkışlandı.

Şef Aylin Nuriye Eralp’in üstlendiği konserde koro, solo ve düetlerden oluşan eserleri seslendirirken, sanatseverlerden büyük alkış aldı.

Konsere Büyükşehir Salihli Koordinatörü Nilhan Kılıç, Şube Müdürü Ali Rıza Ünveren, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Salihlili sanatseverler katıldı. Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserlerinin seslendirildiği konserin sonunda Büyükşehir Koordinatörü Nilhan Kılıç tarafından koro şefi Aylin Eralp’e çiçek verildi. Koordinatör Kılıç, koroda yer alan herkesi tebrik ederek “Çok güzel şarkılar seçilmiş. Hepinizin yüreğine sağlık” dedi. Kılıç, ayrıca Türk Sanat Müziği korosunun Salihli’de izleyicilerle buluşmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.