Büyükşehir personeline ‘Performans ve bütçe’ eğitimi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2017 - 16:53, Güncelleme: 13.07.2017 - 16:53
 

Büyükşehir personeline ‘Performans ve bütçe’ eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından daire başkanlıklarından ilgili personele yönelik, ‘2018 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçe Hazırlanması’...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından daire başkanlıklarından ilgili personele yönelik, ‘2018 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçe Hazırlanması’ konulu hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.Manisa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde görev yapan personele eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından daire başkanlıklarından ilgili personele ‘2018 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçe Hazırlanması’ konulu hizmet içi eğitim semineri düzenledi. Oda ve Dernekler İş Kulesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitime Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz da katıldı. Düzenlenen eğitim programının önemine değinen İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, “Performans Programı ve Bütçe Hazırlanması ile ilgili verilen eğitim seminerimiz 2018 yılında planlanan faaliyet, proje ve yatırım programlarının oluşturulmasına katkı sağlayacaktır” dedi.Performans ve bütçenin önemine değindiŞaşmaz’ın ardından söz alan Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan, “Manisa Büyükşehir Belediyesinin tüm hizmet ve yatırımları en iyi şekilde planlanması, uygulanması, kontrol edilmesi ve en önemlisi mali kaynaklarının en iyi şekilde etkili ve ekonomik olarak kullanılmasının sonucunda gerçekleştirilmiştir. Takip eden 2018 yılı ve sonraki yıllarda da devam edecek ve planlanan tüm yatırımlarımızla ilgili çalışmalarımız ve bu yatırımlarımızın finansman ihtiyacının karşılanmasına yönelik bütçe çalışmaları için bir araya geldik” diye konuştu.“Verimli çalışmaların sonucunu alıyoruz”Bu verimli çalışmaların sonucu olarak, 2015 yılında performans ve bütçe açısından 30 büyükşehir belediyesi arasında, Manisa Büyükşehir Belediyesinin 1’inci olduğunu hatırlatan Uluturhan, “Bu başarımızın her yıl artarak devam edeceği inancındayım. Bu kapsamda, Manisa Büyükşehir Belediyesinin yatırım programının ve bütçe hazırlık tasarılarının çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte tamamlayıp, Eylül ayında Büyükşehir Belediye Encümenine, Kasım ayında ise 17 ilçemizin bütçesi ile birlikte Büyükşehir Belediye Meclisine görüşülmek üzere sunulmasıyla birlikte hazırlık çalışmalarının tamamlamayı planlıyoruz. Bu kapsamda, bugüne kadar yapımı tamamlanan tüm yatırımlarımızın ve bundan sonraki dönemler için planlanan yatırımlarımızın Manisa’ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından daire başkanlıklarından ilgili personele yönelik, ‘2018 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçe Hazırlanması’...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından daire başkanlıklarından ilgili personele yönelik, ‘2018 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçe Hazırlanması’ konulu hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde görev yapan personele eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından daire başkanlıklarından ilgili personele ‘2018 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçe Hazırlanması’ konulu hizmet içi eğitim semineri düzenledi. Oda ve Dernekler İş Kulesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitime Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz da katıldı. Düzenlenen eğitim programının önemine değinen İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, “Performans Programı ve Bütçe Hazırlanması ile ilgili verilen eğitim seminerimiz 2018 yılında planlanan faaliyet, proje ve yatırım programlarının oluşturulmasına katkı sağlayacaktır” dedi.

Performans ve bütçenin önemine değindi

Şaşmaz’ın ardından söz alan Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan, “Manisa Büyükşehir Belediyesinin tüm hizmet ve yatırımları en iyi şekilde planlanması, uygulanması, kontrol edilmesi ve en önemlisi mali kaynaklarının en iyi şekilde etkili ve ekonomik olarak kullanılmasının sonucunda gerçekleştirilmiştir. Takip eden 2018 yılı ve sonraki yıllarda da devam edecek ve planlanan tüm yatırımlarımızla ilgili çalışmalarımız ve bu yatırımlarımızın finansman ihtiyacının karşılanmasına yönelik bütçe çalışmaları için bir araya geldik” diye konuştu.

“Verimli çalışmaların sonucunu alıyoruz”

Bu verimli çalışmaların sonucu olarak, 2015 yılında performans ve bütçe açısından 30 büyükşehir belediyesi arasında, Manisa Büyükşehir Belediyesinin 1’inci olduğunu hatırlatan Uluturhan, “Bu başarımızın her yıl artarak devam edeceği inancındayım. Bu kapsamda, Manisa Büyükşehir Belediyesinin yatırım programının ve bütçe hazırlık tasarılarının çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte tamamlayıp, Eylül ayında Büyükşehir Belediye Encümenine, Kasım ayında ise 17 ilçemizin bütçesi ile birlikte Büyükşehir Belediye Meclisine görüşülmek üzere sunulmasıyla birlikte hazırlık çalışmalarının tamamlamayı planlıyoruz. Bu kapsamda, bugüne kadar yapımı tamamlanan tüm yatırımlarımızın ve bundan sonraki dönemler için planlanan yatırımlarımızın Manisa’ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.