Büyükşehir şehit mezarını düzenledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2016 - 16:47, Güncelleme: 09.11.2016 - 16:47
 

Büyükşehir şehit mezarını düzenledi

13 Temmuz 1993 yılında Kars’ın Kağızman ilçesinde arazi arama tarama yaparken hain terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Komando Er Bekir Boğa’nın Sarıgöl’de bulunan mezarında Manisa Büyükşehir Belediyesi...
13 Temmuz 1993 yılında Kars’ın Kağızman ilçesinde arazi arama tarama yaparken hain terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Komando Er Bekir Boğa’nın Sarıgöl’de bulunan mezarında Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile düzenleme çalışması yapıldı. Şehidin eniştesi Mehmet Cengiz asla unutamayacakları bu çalışmadan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi ortak hareket ederek, 1993 yılında Kars ili Kağızman ilçesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Komando Er Bekir Boğa’nın Sarıgöl’deki mezarının etrafında parke bordür döşemesi ve çevre demirlerinde boyama çalışması yaptı ve eskiyen Türk Bayrağı yenisi ile değiştirildi. Şehidin eniştesi Mehmet Cengiz, yapılan bu çalışmayı asla unutmayacaklarını belirtti. Mehmet Cengiz, “Cengiz Başkanımız ve Necati Başkanımız bir kez daha yanımızda olduğunu gösterdi. Şehitlerimizi ve şehit ailelerini yalnız bırakmadıklarını göstermiş oldular. Allah Cengiz Başkanımız ve Necati Başkanımızdan razı olsun. Ben bu iyiliği asla unutmam. Çok gururlandım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
13 Temmuz 1993 yılında Kars’ın Kağızman ilçesinde arazi arama tarama yaparken hain terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Komando Er Bekir Boğa’nın Sarıgöl’de bulunan mezarında Manisa Büyükşehir Belediyesi...
13 Temmuz 1993 yılında Kars’ın Kağızman ilçesinde arazi arama tarama yaparken hain terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Komando Er Bekir Boğa’nın Sarıgöl’de bulunan mezarında Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile düzenleme çalışması yapıldı. Şehidin eniştesi Mehmet Cengiz asla unutamayacakları bu çalışmadan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi ortak hareket ederek, 1993 yılında Kars ili Kağızman ilçesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Komando Er Bekir Boğa’nın Sarıgöl’deki mezarının etrafında parke bordür döşemesi ve çevre demirlerinde boyama çalışması yaptı ve eskiyen Türk Bayrağı yenisi ile değiştirildi. Şehidin eniştesi Mehmet Cengiz, yapılan bu çalışmayı asla unutmayacaklarını belirtti. Mehmet Cengiz, “Cengiz Başkanımız ve Necati Başkanımız bir kez daha yanımızda olduğunu gösterdi. Şehitlerimizi ve şehit ailelerini yalnız bırakmadıklarını göstermiş oldular. Allah Cengiz Başkanımız ve Necati Başkanımızdan razı olsun. Ben bu iyiliği asla unutmam. Çok gururlandım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.