Büyükşehirden Kula MABEM kurslarına ziyaret

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2016 - 12:36, Güncelleme: 21.10.2016 - 12:36
 

Büyükşehirden Kula MABEM kurslarına ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Kula ilçesinde MABEM kurslarını ziyaret etti. MABEM’i ayakta tutacaklarını ve başarı çıtasını yükselteceklerini vurgulayan Uzun, “Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Kula ilçesinde MABEM kurslarını ziyaret etti. MABEM’i ayakta tutacaklarını ve başarı çıtasını yükselteceklerini vurgulayan Uzun, “Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin eğitimlerine destek vermeye ve bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında büyük başarılara imza attığı ve merkez ilçelerinde yüzde 95’lik bir başarı oranı yakaladığı MABEM’de eğitimler devam ediyor. MABEM’in Kula’daki hizmet binasına Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk ziyaret gerçekleştirdi. MABEM’deki öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelme fırsatı bulan Başkan Tosun ve Genel Sekreter Yardımcısı Uzun, Kula MABEM Müdürü Mehmet Çakır’dan verilen eğitimler hakkında bilgi aldı.“MABEM’i her koşulda ayakta tutacağız”Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, MABEM ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, “Bizler öğrencilerimizin geleceği için elimizden gelen gayreti gösterirken, eğitimin önüne ideolojik ve siyasi engellerin çıkması bizleri üzmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nde hiçbir belediyeye açtıkları eğitim kurumuna dair evrak ya da belge ve izin sorulmamasına karşın, Manisa Büyükşehir Belediyesinden bu tür zorlama ve dayatmayla karşılaşmak bizleri, ziyadesiyle üzmektedir. Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin eğitime destek vermeye ve bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu kurumu her koşulda ayakta tutacağız” dedi.“MABEM büyük başarılara imza atıyor”Eğitimin önemi ve öğrencilere verdikleri desteğin hep devam edeceğini söyleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da, “Asıl yatırımı sizler yapıyorsunuz. Dinine, milletine ve devletine bağlı nesillerin yetişmesinde üzerimize ciddi sorumluluk düşmektedir. Kula’da MABEM sayesinde öğrencilerimizin büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Her anlamda Kula’ya diğer ilçelerimize değer katmak amacıyla yaptığı hizmetler için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” diye konuştu. Eğitim merkezinde görevli olan öğretmenlerin isteklerini ve taleplerini de dinleyen Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, eksikliklerin bir önce tamamlanarak daha iyi bir eğitim ortamı oluşması için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Kula ilçesinde MABEM kurslarını ziyaret etti. MABEM’i ayakta tutacaklarını ve başarı çıtasını yükselteceklerini vurgulayan Uzun, “Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Kula ilçesinde MABEM kurslarını ziyaret etti. MABEM’i ayakta tutacaklarını ve başarı çıtasını yükselteceklerini vurgulayan Uzun, “Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin eğitimlerine destek vermeye ve bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında büyük başarılara imza attığı ve merkez ilçelerinde yüzde 95’lik bir başarı oranı yakaladığı MABEM’de eğitimler devam ediyor. MABEM’in Kula’daki hizmet binasına Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk ziyaret gerçekleştirdi. MABEM’deki öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelme fırsatı bulan Başkan Tosun ve Genel Sekreter Yardımcısı Uzun, Kula MABEM Müdürü Mehmet Çakır’dan verilen eğitimler hakkında bilgi aldı.
“MABEM’i her koşulda ayakta tutacağız”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, MABEM ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, “Bizler öğrencilerimizin geleceği için elimizden gelen gayreti gösterirken, eğitimin önüne ideolojik ve siyasi engellerin çıkması bizleri üzmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nde hiçbir belediyeye açtıkları eğitim kurumuna dair evrak ya da belge ve izin sorulmamasına karşın, Manisa Büyükşehir Belediyesinden bu tür zorlama ve dayatmayla karşılaşmak bizleri, ziyadesiyle üzmektedir. Türkiye’nin geleceği olan gençlerimizin eğitime destek vermeye ve bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu kurumu her koşulda ayakta tutacağız” dedi.
“MABEM büyük başarılara imza atıyor”
Eğitimin önemi ve öğrencilere verdikleri desteğin hep devam edeceğini söyleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da, “Asıl yatırımı sizler yapıyorsunuz. Dinine, milletine ve devletine bağlı nesillerin yetişmesinde üzerimize ciddi sorumluluk düşmektedir. Kula’da MABEM sayesinde öğrencilerimizin büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Her anlamda Kula’ya diğer ilçelerimize değer katmak amacıyla yaptığı hizmetler için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” diye konuştu. Eğitim merkezinde görevli olan öğretmenlerin isteklerini ve taleplerini de dinleyen Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, eksikliklerin bir önce tamamlanarak daha iyi bir eğitim ortamı oluşması için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.