Büyükşehir’den Turgutlu personeline eğitim

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2016 - 15:23, Güncelleme: 01.12.2016 - 15:23
 

Büyükşehir’den Turgutlu personeline eğitim

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen kurum içi eğitim seminerleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürlüğü ve MASKİ personeliyle devam etti. Daire...
Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen kurum içi eğitim seminerleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürlüğü ve MASKİ personeliyle devam etti. Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz da programa katıldı.Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Büyükşehir ve MASKİ personeline Kurumsal Kültür ve Finansal Okuryazarlık Eğitimi verildi. Turgutlu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bozal, Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ve personeller katıldı. Eğitimin açılış konuşmasını İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz yaptı. Şaşmaz, “Öncelikle sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün selamlarını iletiyorum. Personelimizin, hizmet niteliklerini arttırmak için bu eğitimleri gerçekleştirmekteyiz. Büyükşehir Belediyemizin, stratejik planında İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına kurumsal yapımızı güçlendirme görevi verilmiştir. Bu görev doğrultusunda bünyemizde bulunan 5 bin 400 personelimizin daha donanımlı ve nitelikli hale gelmesi için eğitimlerimizi uyguluyoruz. Eğitimin sonunda mutlaka bilgi seviyenizde ve işinize bakış açınızda olumlu yönde değişimler olacaktır” diye konuştu.Kurumsal kimlik ve kültür anlatıldıEğitim, iki ana başlık altında İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Mustafa Bozal tarafından anlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kurumsal Kültürü ve Finansal Okuryazarlık konularında personele bilgiler verildi. Eğitimin birinci dersi olan Kurumsal Kültür konusunda personele Manisa Büyükşehir Belediyesi personeli olma bilincini kazanmak, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etmek, vatandaş memnuniyetini kazanmak ve sürdürmek, Belediye hizmetlerini en iyi kalitede vatandaşa sunmak, hizmet sırasında vatandaş ile ilişkileri düzenlemek, hizmet ve çalışmalar sırasında yasal mevzuata uymak, belediyenin hizmet standartlarını gerçekleştirmek, mesleki etik ilkelerine uygun hareket etmek ve devlet malını korumak gibi konularda bilgiler verildi.Eğitimin ikinci konusunda personele kişisel ve ailevi finansal durumlarını düzenlemek, aile bütçesini hazırlamak, borçlarını yönetebilmek, paranın ihtiyaç alanlarına uygun kullanımı, başta su ve enerji olmak üzere tasarruflu davranmanın ve israftan kaçmanın önemi gibi konularda bilgiler verildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen kurum içi eğitim seminerleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürlüğü ve MASKİ personeliyle devam etti. Daire...
Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen kurum içi eğitim seminerleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürlüğü ve MASKİ personeliyle devam etti. Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz da programa katıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Büyükşehir ve MASKİ personeline Kurumsal Kültür ve Finansal Okuryazarlık Eğitimi verildi. Turgutlu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bozal, Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ve personeller katıldı. Eğitimin açılış konuşmasını İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz yaptı. Şaşmaz, “Öncelikle sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün selamlarını iletiyorum. Personelimizin, hizmet niteliklerini arttırmak için bu eğitimleri gerçekleştirmekteyiz. Büyükşehir Belediyemizin, stratejik planında İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına kurumsal yapımızı güçlendirme görevi verilmiştir. Bu görev doğrultusunda bünyemizde bulunan 5 bin 400 personelimizin daha donanımlı ve nitelikli hale gelmesi için eğitimlerimizi uyguluyoruz. Eğitimin sonunda mutlaka bilgi seviyenizde ve işinize bakış açınızda olumlu yönde değişimler olacaktır” diye konuştu.

Kurumsal kimlik ve kültür anlatıldı
Eğitim, iki ana başlık altında İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Mustafa Bozal tarafından anlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kurumsal Kültürü ve Finansal Okuryazarlık konularında personele bilgiler verildi. Eğitimin birinci dersi olan Kurumsal Kültür konusunda personele Manisa Büyükşehir Belediyesi personeli olma bilincini kazanmak, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etmek, vatandaş memnuniyetini kazanmak ve sürdürmek, Belediye hizmetlerini en iyi kalitede vatandaşa sunmak, hizmet sırasında vatandaş ile ilişkileri düzenlemek, hizmet ve çalışmalar sırasında yasal mevzuata uymak, belediyenin hizmet standartlarını gerçekleştirmek, mesleki etik ilkelerine uygun hareket etmek ve devlet malını korumak gibi konularda bilgiler verildi.
Eğitimin ikinci konusunda personele kişisel ve ailevi finansal durumlarını düzenlemek, aile bütçesini hazırlamak, borçlarını yönetebilmek, paranın ihtiyaç alanlarına uygun kullanımı, başta su ve enerji olmak üzere tasarruflu davranmanın ve israftan kaçmanın önemi gibi konularda bilgiler verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.