Büyükşehirin çalışmaları devam ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2017 - 13:15, Güncelleme: 14.07.2017 - 13:15
 

Büyükşehirin çalışmaları devam ediyor

Manisa Büyükşehir Beleidyesi il genelinde yaptığı çalışmalarına devam ediyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu’nun Hacıisalar Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmasına devam ederken Alaşehir ilçesinde de trafik levhaları...
Manisa Büyükşehir Beleidyesi il genelinde yaptığı çalışmalarına devam ediyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu’nun Hacıisalar Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmasına devam ederken Alaşehir ilçesinde de trafik levhaları yenilendi.Alaşehir’de trafik levhaları yenilendiTrafikte sürüş güvenliği için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde bulunan mahallelerin trafik yönlendirme levhalarını yeniledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü, trafikte sürüş konforunu sağlamak amacıyla Alaşehir ilçesine bağlı mahallelerde trafik levhalarına yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında Alaşehir ilçesine bağlı mahallelerdeki trafik yönlendirme levhaları yenilendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, yaya ve sürücülerin güvenliği için yoğun gerekli çalışmaları yerine getirdiğini belirten Daire Başkanı Mümin Deniz, trafik levhalarının eksikliğinden kaynaklanan kazalara sebebiyet vermemek için trafik levhalarının yenilendiğini söyledi. Deniz, ulaşımda konforun ve güvenliğin arttırılması için Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına devam edeceğini belirtti.Hacıisalar’da taşlar yerine oturuyorManisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Hacıisalar Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. 30 bin metrekare kilit parke taşının döşeneceği, 7 bin 700 metre bordür çalışmasının yapılacağı mahallenin yolları, baştan sona yenilenecek.Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü projeler ile vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2 bin 500 metrelik kanalizasyon ve 2 bin metrelik içme suyu hatlarının döşenmesinin ardından kilit parke taşı kaplama çalışmaları da start aldı. Yol Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Hacıisalar Mahallesi’ne toplamda 30 bin metrekare kilit parke taşı kaplanacağı ve 7 bin 700 metrekare bordür yenilemesinin yapılacağı bildirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu da, “İl genelinde vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Hacıisalar Mahallesinde ekiplerimiz görev başındalar. Çalışmalar, ivedilikle yürütülüyor. Altyapısından sonra yenilenen üstyapının da vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Beleidyesi il genelinde yaptığı çalışmalarına devam ediyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu’nun Hacıisalar Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmasına devam ederken Alaşehir ilçesinde de trafik levhaları...

Manisa Büyükşehir Beleidyesi il genelinde yaptığı çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu’nun Hacıisalar Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmasına devam ederken Alaşehir ilçesinde de trafik levhaları yenilendi.

Alaşehir’de trafik levhaları yenilendi

Trafikte sürüş güvenliği için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde bulunan mahallelerin trafik yönlendirme levhalarını yeniledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü, trafikte sürüş konforunu sağlamak amacıyla Alaşehir ilçesine bağlı mahallelerde trafik levhalarına yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında Alaşehir ilçesine bağlı mahallelerdeki trafik yönlendirme levhaları yenilendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, yaya ve sürücülerin güvenliği için yoğun gerekli çalışmaları yerine getirdiğini belirten Daire Başkanı Mümin Deniz, trafik levhalarının eksikliğinden kaynaklanan kazalara sebebiyet vermemek için trafik levhalarının yenilendiğini söyledi. Deniz, ulaşımda konforun ve güvenliğin arttırılması için Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Hacıisalar’da taşlar yerine oturuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Hacıisalar Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. 30 bin metrekare kilit parke taşının döşeneceği, 7 bin 700 metre bordür çalışmasının yapılacağı mahallenin yolları, baştan sona yenilenecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü projeler ile vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2 bin 500 metrelik kanalizasyon ve 2 bin metrelik içme suyu hatlarının döşenmesinin ardından kilit parke taşı kaplama çalışmaları da start aldı. Yol Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Hacıisalar Mahallesi’ne toplamda 30 bin metrekare kilit parke taşı kaplanacağı ve 7 bin 700 metrekare bordür yenilemesinin yapılacağı bildirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu da, “İl genelinde vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Hacıisalar Mahallesinde ekiplerimiz görev başındalar. Çalışmalar, ivedilikle yürütülüyor. Altyapısından sonra yenilenen üstyapının da vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.