Büyükşehirin dev adamları affetmedi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2016 - 10:28, Güncelleme: 21.11.2016 - 10:28
 

Büyükşehirin dev adamları affetmedi

Bünyesinde faaliyet gösteren tüm branşlarda elde ettiği başarılarla adından sıkça bahsettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbolda da başarılı sonuçlar alıyor. U16 A, U16 B ve U18 kategorilerinde mücadele eden yeşil-beyazlı...
Bünyesinde faaliyet gösteren tüm branşlarda elde ettiği başarılarla adından sıkça bahsettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbolda da başarılı sonuçlar alıyor. U16 A, U16 B ve U18 kategorilerinde mücadele eden yeşil-beyazlı dev adamlar geride kalan haftada rakiplerini farklı geçerek basketbolda da varım dedi.Farklı branşlarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbol branşında da yükselişe geçti. Manisa sporuna ve ülke sporuna yıldız sporcular kazandırmayı amaçlayan yeşil-beyazlı kulüpte U16A, U16 B ve U18 takımı ligde aldığı farklı galibiyetlerle ileride gelecek büyük başarıların mesajını verdi. U16 A kategorisinde önemli bir galibiyet elde eden Büyükşehirin dev adamları uzatmalarda giden mücadelede oyunu sonuca yansıtmayı başararak karşılaşmayı 72-63 önde tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübünde U16 B takımı ise Sekiz Eylül Spor U16 karşısında 4 periyotu da önde tamamlayarak müsabakayı 85-37 galip tamamladı. U18 kategorisinde U16 takımı ile mücadele eden yeşil-beyazlılar, Manisa Gençlikspor karşısında maçı 51-70 önde tamamladı. Kıyasıya mücadele içerisinde geçen maçta son iki sette ağırlığını hissettiren yeşil-beyazlılar maçtan galip gelmeyi bildi.Sporcuları tebrik ettiElde edilen galibiyetlerin kendilerini mutlu ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tunç Çalışkan, “Her biri birbirinden yetenekli olan sporcularımızı ile birlikte antrenörlerimiz Mert Aslan ve Fikret Coşkun’u tebrik ediyorum. İnanıyorum ki basketbol branşında da elde ettiğimiz başarılarla da kulübümüz adından sıkça söz ettirecek” ifadelerinde bulundu.
Bünyesinde faaliyet gösteren tüm branşlarda elde ettiği başarılarla adından sıkça bahsettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbolda da başarılı sonuçlar alıyor. U16 A, U16 B ve U18 kategorilerinde mücadele eden yeşil-beyazlı...
Bünyesinde faaliyet gösteren tüm branşlarda elde ettiği başarılarla adından sıkça bahsettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbolda da başarılı sonuçlar alıyor. U16 A, U16 B ve U18 kategorilerinde mücadele eden yeşil-beyazlı dev adamlar geride kalan haftada rakiplerini farklı geçerek basketbolda da varım dedi.
Farklı branşlarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, basketbol branşında da yükselişe geçti. Manisa sporuna ve ülke sporuna yıldız sporcular kazandırmayı amaçlayan yeşil-beyazlı kulüpte U16A, U16 B ve U18 takımı ligde aldığı farklı galibiyetlerle ileride gelecek büyük başarıların mesajını verdi. U16 A kategorisinde önemli bir galibiyet elde eden Büyükşehirin dev adamları uzatmalarda giden mücadelede oyunu sonuca yansıtmayı başararak karşılaşmayı 72-63 önde tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübünde U16 B takımı ise Sekiz Eylül Spor U16 karşısında 4 periyotu da önde tamamlayarak müsabakayı 85-37 galip tamamladı. U18 kategorisinde U16 takımı ile mücadele eden yeşil-beyazlılar, Manisa Gençlikspor karşısında maçı 51-70 önde tamamladı. Kıyasıya mücadele içerisinde geçen maçta son iki sette ağırlığını hissettiren yeşil-beyazlılar maçtan galip gelmeyi bildi.
Sporcuları tebrik etti
Elde edilen galibiyetlerin kendilerini mutlu ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tunç Çalışkan, “Her biri birbirinden yetenekli olan sporcularımızı ile birlikte antrenörlerimiz Mert Aslan ve Fikret Coşkun’u tebrik ediyorum. İnanıyorum ki basketbol branşında da elde ettiğimiz başarılarla da kulübümüz adından sıkça söz ettirecek” ifadelerinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.