Büyükşehirin “Hoş geldin bebek” projesi devam ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2018 - 17:48, Güncelleme: 15.02.2018 - 17:48
 

Büyükşehirin “Hoş geldin bebek” projesi devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin bilinçli anneler ve sağlıklı bebekler hedefiyle başlattığı ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Başkan Danışmanı Yasemin Buket Aktan, ‘Hoş...
Manisa Büyükşehir Belediyesinin bilinçli anneler ve sağlıklı bebekler hedefiyle başlattığı ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Başkan Danışmanı Yasemin Buket Aktan, ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’nden yararlanan ailelerin evlerine ziyaret gerçekleştirerek, ailelerin bebek mutluluğuna ortak oldu.Manisa Büyükşehir Belediyesi, bir canlının doğduğu andan itibaren ölümüne ve defin işlemlerine kadar süreci kapsayan hizmetleri içerisinde hayata geçirdiği ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ni başarıyla sürdürüyor. Proje kapsamında yeni doğan bebeklerden Hatice-Mustafa Ören ailesinin yeni doğan bireyi Hikmet bebek ve Gülçin-Ahmet Ekinci ailesinin dünyaya yeni gelen Yağız Eymen bebek, ebe Gülşah Filiz’in rutin sağlık kontrolünden geçti. Başarıyla yürütülen ve ilgi gören proje kapsamında yapılan ev ziyaretlerine Büyükşehir Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Başkan Danışmanı Yasemin Buket Aktan da katılarak, ailelerin bebek mutluluğuna ortak oldu.Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Ev ziyaretlerimiz kapsamında lohusa annelerin ve bebeklerin rutin kontrolleriyle bakımları ebemiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Ebemiz ayrıca bebek sağlığı, bebek güvenliği, bebek bakımı, bebeğin gelişimi ve davranış süreçleri, bebeğin aşıları, beslenme, uyku ve dinlenme, emzirme, aile planlaması, anne sütü ve önemi hakkında bilgi ve eğitimler vermektedir. Ayrıca annelerimize hediye paketi de veriyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesinin bilinçli anneler ve sağlıklı bebekler hedefiyle başlattığı ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Başkan Danışmanı Yasemin Buket Aktan, ‘Hoş...

Manisa Büyükşehir Belediyesinin bilinçli anneler ve sağlıklı bebekler hedefiyle başlattığı ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Başkan Danışmanı Yasemin Buket Aktan, ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’nden yararlanan ailelerin evlerine ziyaret gerçekleştirerek, ailelerin bebek mutluluğuna ortak oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bir canlının doğduğu andan itibaren ölümüne ve defin işlemlerine kadar süreci kapsayan hizmetleri içerisinde hayata geçirdiği ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ni başarıyla sürdürüyor. Proje kapsamında yeni doğan bebeklerden Hatice-Mustafa Ören ailesinin yeni doğan bireyi Hikmet bebek ve Gülçin-Ahmet Ekinci ailesinin dünyaya yeni gelen Yağız Eymen bebek, ebe Gülşah Filiz’in rutin sağlık kontrolünden geçti. Başarıyla yürütülen ve ilgi gören proje kapsamında yapılan ev ziyaretlerine Büyükşehir Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Başkan Danışmanı Yasemin Buket Aktan da katılarak, ailelerin bebek mutluluğuna ortak oldu.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Ev ziyaretlerimiz kapsamında lohusa annelerin ve bebeklerin rutin kontrolleriyle bakımları ebemiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Ebemiz ayrıca bebek sağlığı, bebek güvenliği, bebek bakımı, bebeğin gelişimi ve davranış süreçleri, bebeğin aşıları, beslenme, uyku ve dinlenme, emzirme, aile planlaması, anne sütü ve önemi hakkında bilgi ve eğitimler vermektedir. Ayrıca annelerimize hediye paketi de veriyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.