Büyükşehirin personel eğitimleri sürüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2016 - 15:31, Güncelleme: 13.11.2016 - 15:31
 

Büyükşehirin personel eğitimleri sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen kurum içi eğitim seminerleri Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürlüğü ve MASKİ personeli ile devam etti.Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl...
Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen kurum içi eğitim seminerleri Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürlüğü ve MASKİ personeli ile devam etti.Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Büyükşehir ve MASKİ personeline Halkla İlişkiler eğitimi verildi. Sarıgöl Belediyesi Toplantı Salonu’nda verilen eğitime, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Başkan Yardımcısı Hamza İlhan, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, şube müdürleri ve personeller katıldı. Seminerde Tayfun Şengöz tarafından sağlıklı bir iletişim gerçekleştirebilmek için iletişim kurma yöntemleri ve davranış konusunda bilgi verildi. Eğitimlerin daha iyi hizmet verme adına faydalı olduğunu belirten İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, eğitimlerin devam edeceğini belirtti. Eğitim sonunda Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’e Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk tarafından çiçek takdim edildi. Selçuk, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bu tür eğitimlere devam ettiği için teşekkür ediyorum. Faydalı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen kurum içi eğitim seminerleri Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürlüğü ve MASKİ personeli ile devam etti.Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl...
Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen kurum içi eğitim seminerleri Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürlüğü ve MASKİ personeli ile devam etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Büyükşehir ve MASKİ personeline Halkla İlişkiler eğitimi verildi. Sarıgöl Belediyesi Toplantı Salonu’nda verilen eğitime, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Başkan Yardımcısı Hamza İlhan, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, şube müdürleri ve personeller katıldı. Seminerde Tayfun Şengöz tarafından sağlıklı bir iletişim gerçekleştirebilmek için iletişim kurma yöntemleri ve davranış konusunda bilgi verildi. Eğitimlerin daha iyi hizmet verme adına faydalı olduğunu belirten İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, eğitimlerin devam edeceğini belirtti. Eğitim sonunda Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’e Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk tarafından çiçek takdim edildi. Selçuk, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bu tür eğitimlere devam ettiği için teşekkür ediyorum. Faydalı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.