Çalışmaya gittiği tarlasında ölü bulundu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2018 - 22:32, Güncelleme: 11.05.2018 - 22:32
 

Çalışmaya gittiği tarlasında ölü bulundu

Manisa’nın Kula ilçesine bir kişi, çalışmaya gittiği tarlasında ölü bulundu.
Manisa’nın Kula ilçesine bir kişi, çalışmaya gittiği tarlasında ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, Gökçeören Mahallesi’nde ikamet eden 53 yaşındaki Mustafa Özgen’den, sabah tütün tarlasına çalışmaya gittikten sonra bir daha haber alınamadı. Cep telefonuna aramalarına rağmen ulaşamayan yakınları, Mustafa Özgen’in cansız bedenini yerde hareketsiz buldu. Olay yerine çağrılan jandarma ve sağlık ekipleri, Özgen’in hayatını kaybettiği belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Özgen’ in cenazesi İzmir adli Tıp Kurumuna gönderildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Manisa’nın Kula ilçesine bir kişi, çalışmaya gittiği tarlasında ölü bulundu.

Manisa’nın Kula ilçesine bir kişi, çalışmaya gittiği tarlasında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Gökçeören Mahallesi’nde ikamet eden 53 yaşındaki Mustafa Özgen’den, sabah tütün tarlasına çalışmaya gittikten sonra bir daha haber alınamadı. Cep telefonuna aramalarına rağmen ulaşamayan yakınları, Mustafa Özgen’in cansız bedenini yerde hareketsiz buldu. Olay yerine çağrılan jandarma ve sağlık ekipleri, Özgen’in hayatını kaybettiği belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Özgen’ in cenazesi İzmir adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.