Cami halılarının temizliği belediyeye emanet

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 16:05, Güncelleme: 23.11.2016 - 16:05
 

Cami halılarının temizliği belediyeye emanet

Turgutlu Belediyesi, modern temizlik araçlarıyla camilere hizmet vermeye devam ediyor. Merkezi Pazar Camii’nden Hilal Camii’ne, Esentepe Camii’nden İstasyon Camii’ne kadar tüm camilere ulaştıklarını söyleyen Başkan Şirin, “Temizlik İşleri...
Turgutlu Belediyesi, modern temizlik araçlarıyla camilere hizmet vermeye devam ediyor. Merkezi Pazar Camii’nden Hilal Camii’ne, Esentepe Camii’nden İstasyon Camii’ne kadar tüm camilere ulaştıklarını söyleyen Başkan Şirin, “Temizlik İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimizle vatandaşlarımızın ibadetlerini hijyenik ve ferah bir şekilde gerçekleştirmeleri adına çalışıyor, cami halılarını profesyonel makinelerle dezenfekte ediyoruz.” dedi.Turgutlu Belediyesi, 61 mahalledeki tüm camilere ulaşarak, halı yıkama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki vakumlu halı temizleme aracı vasıtasıyla temizlenen halılar mahalle sakinlerine nezih ve ferah bir ibadet ortamı sunuyor.Bu hizmeti belediyenin bir görevi addettiklerini söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Camilerimize verdiğimiz destek ve hizmetlerimiz beğeni toplamakla birlikte, bizler de halkımızın beklentisinin üzerinde olan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle ibadet noktasında olan camilerimiz de bizler için büyük önem taşımakta. Bu kapsamda da Merkezi Pazar Camii’nden Hilal Camii’ne, Esentepe Camii’nden İstasyon Camii’ne kadar tüm camilerimize ulaşıyoruz. Ekiplerimiz, titiz bir çalışmayla ki vakum özelliği bulunan, dezenfektan ve esanslarla hem temizlik yapıyor hem de camilerimizin güzel kokmasını sağlıyor. Cami cemaatlerimize hayırlı uğurlu olsun. Allah ibadetlerini kabul etsin.” dedi.
Turgutlu Belediyesi, modern temizlik araçlarıyla camilere hizmet vermeye devam ediyor. Merkezi Pazar Camii’nden Hilal Camii’ne, Esentepe Camii’nden İstasyon Camii’ne kadar tüm camilere ulaştıklarını söyleyen Başkan Şirin, “Temizlik İşleri...
Turgutlu Belediyesi, modern temizlik araçlarıyla camilere hizmet vermeye devam ediyor. Merkezi Pazar Camii’nden Hilal Camii’ne, Esentepe Camii’nden İstasyon Camii’ne kadar tüm camilere ulaştıklarını söyleyen Başkan Şirin, “Temizlik İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimizle vatandaşlarımızın ibadetlerini hijyenik ve ferah bir şekilde gerçekleştirmeleri adına çalışıyor, cami halılarını profesyonel makinelerle dezenfekte ediyoruz.” dedi.
Turgutlu Belediyesi, 61 mahalledeki tüm camilere ulaşarak, halı yıkama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki vakumlu halı temizleme aracı vasıtasıyla temizlenen halılar mahalle sakinlerine nezih ve ferah bir ibadet ortamı sunuyor.
Bu hizmeti belediyenin bir görevi addettiklerini söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Camilerimize verdiğimiz destek ve hizmetlerimiz beğeni toplamakla birlikte, bizler de halkımızın beklentisinin üzerinde olan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle ibadet noktasında olan camilerimiz de bizler için büyük önem taşımakta. Bu kapsamda da Merkezi Pazar Camii’nden Hilal Camii’ne, Esentepe Camii’nden İstasyon Camii’ne kadar tüm camilerimize ulaşıyoruz. Ekiplerimiz, titiz bir çalışmayla ki vakum özelliği bulunan, dezenfektan ve esanslarla hem temizlik yapıyor hem de camilerimizin güzel kokmasını sağlıyor. Cami cemaatlerimize hayırlı uğurlu olsun. Allah ibadetlerini kabul etsin.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.