Çamur kurutma ünütesinde montaj işlemi başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2016 - 14:56, Güncelleme: 27.11.2016 - 14:56
 

Çamur kurutma ünütesinde montaj işlemi başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (maski) Genel Müdürlüğü, Akhisar Atıksu Arıtma Tesisi’nde Bulunan Solar Çamur Kurutma Ünitesi’nde Yürüttüğü Bakım-onarım Çalişmalari Kapsamında Montaj İşlemlerine Başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar Atıksu Arıtma Tesisi’nde bulunan Solar Çamur Kurutma Ünitesi’nde yürüttüğü bakım-onarım çalışmaları kapsamında montaj işlemlerine başladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar Atıksu Arıtma Tesisi’nde bulunan, ancak çalıştırılamayan Solar Çamur Kurutma Sistemi’ni devreye almak için ünitede kaplama çalışmalarına başladı. Çamur kurutma serasında yapılan bakım-onarım çalışmaları kapsamında çatıda ve yan cephede yürütülen montaj işlemleri tamamlandı. Kurutma panelinin çatısındaki şeffaf polikarbonat levha kaplama işleri devam ederken, yağmur oluklarının kaplamasında ise sona yaklaşıldı. Çalışma tamamlandığında temiz ve sürdürülebilir güneş enerjisi kaynağıyla elektrik enerjisi tüketmeden tesiste oluşan çamur kurutulacak.Ünitenin zemini de iyileştiriliyorAkhisar Atıksu Arıtma Tesisi’nin zemininde, karıştırıcı aygıtın çalıştığı alanlarda yer alan yüzeyin de düzenlemesi yapılacak. İş kapsamında ayrıca, MASKİ ekipleri tarafından otomatik kapılar ve sabit ön cephe profillerinin montajları da gerçekleştirilecek. Son olarak ünitenin otomasyon işlemleri de tamamlanarak MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çevreci yatırımı faaliyete alınacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (maski) Genel Müdürlüğü, Akhisar Atıksu Arıtma Tesisi’nde Bulunan Solar Çamur Kurutma Ünitesi’nde Yürüttüğü Bakım-onarım Çalişmalari Kapsamında Montaj İşlemlerine Başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar Atıksu Arıtma Tesisi’nde bulunan Solar Çamur Kurutma Ünitesi’nde yürüttüğü bakım-onarım çalışmaları kapsamında montaj işlemlerine başladı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar Atıksu Arıtma Tesisi’nde bulunan, ancak çalıştırılamayan Solar Çamur Kurutma Sistemi’ni devreye almak için ünitede kaplama çalışmalarına başladı. Çamur kurutma serasında yapılan bakım-onarım çalışmaları kapsamında çatıda ve yan cephede yürütülen montaj işlemleri tamamlandı. Kurutma panelinin çatısındaki şeffaf polikarbonat levha kaplama işleri devam ederken, yağmur oluklarının kaplamasında ise sona yaklaşıldı. Çalışma tamamlandığında temiz ve sürdürülebilir güneş enerjisi kaynağıyla elektrik enerjisi tüketmeden tesiste oluşan çamur kurutulacak.
Ünitenin zemini de iyileştiriliyor
Akhisar Atıksu Arıtma Tesisi’nin zemininde, karıştırıcı aygıtın çalıştığı alanlarda yer alan yüzeyin de düzenlemesi yapılacak. İş kapsamında ayrıca, MASKİ ekipleri tarafından otomatik kapılar ve sabit ön cephe profillerinin montajları da gerçekleştirilecek. Son olarak ünitenin otomasyon işlemleri de tamamlanarak MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çevreci yatırımı faaliyete alınacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.