Çatıda mahsur kalan yavru kedi kurtarıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2019 - 16:05, Güncelleme: 06.02.2019 - 16:05
 

Çatıda mahsur kalan yavru kedi kurtarıldı

Manisa’nın Salihli ilçesinde yeni tamamlanan bir inşaatın çatısında 2 haftadır mahsur kaldığı öğrenilen yavru kedi belediye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.Salihli’nin Sağlık Mahallesi 187. Sokakta yeni tamamlanan bir...
Manisa’nın Salihli ilçesinde yeni tamamlanan bir inşaatın çatısında 2 haftadır mahsur kaldığı öğrenilen yavru kedi belediye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.Salihli’nin Sağlık Mahallesi 187. Sokakta yeni tamamlanan bir inşaatın çatı katında kedi olduğunu gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli İtfaiye Amirliği ekiplerinin müdahalesine rağmen her defasında kaçmayı başaran kedi, 2 hafta boyunca çatıda ve apartman içerisinde kurtarılmayı bekledi. Mahalle halkının da zaman zaman apartman girişine yiyecek bırakması sayesinde ölmekten kurtulan kedi için Salihli Belediyesi ekipleri yeniden kurtarma operasyonu düzenledi.Ekiplerin uzun süren uğraşları sonucu yakalanan ve bir kafes içerisine konulan kedi Salihli Belediyesi Hayvan Tedavi ve Bakım Merkezi’ne götürüldü. Kedinin kontrol amaçlı merkezde gözlem altında tutulacağı belirtildi.
Manisa’nın Salihli ilçesinde yeni tamamlanan bir inşaatın çatısında 2 haftadır mahsur kaldığı öğrenilen yavru kedi belediye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.Salihli’nin Sağlık Mahallesi 187. Sokakta yeni tamamlanan bir...

Manisa’nın Salihli ilçesinde yeni tamamlanan bir inşaatın çatısında 2 haftadır mahsur kaldığı öğrenilen yavru kedi belediye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Salihli’nin Sağlık Mahallesi 187. Sokakta yeni tamamlanan bir inşaatın çatı katında kedi olduğunu gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli İtfaiye Amirliği ekiplerinin müdahalesine rağmen her defasında kaçmayı başaran kedi, 2 hafta boyunca çatıda ve apartman içerisinde kurtarılmayı bekledi. Mahalle halkının da zaman zaman apartman girişine yiyecek bırakması sayesinde ölmekten kurtulan kedi için Salihli Belediyesi ekipleri yeniden kurtarma operasyonu düzenledi.

Ekiplerin uzun süren uğraşları sonucu yakalanan ve bir kafes içerisine konulan kedi Salihli Belediyesi Hayvan Tedavi ve Bakım Merkezi’ne götürüldü. Kedinin kontrol amaçlı merkezde gözlem altında tutulacağı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.