Çepnidere Mahallesi’ne asfalt çalışması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2016 - 15:00, Güncelleme: 14.11.2016 - 15:00
 

Çepnidere Mahallesi’ne asfalt çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıktan sonra, yol çizgilerini de çekerek, mahalleye önemli bir çalışma kazandırdı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıktan sonra, yol çizgilerini de çekerek, mahalleye önemli bir çalışma kazandırdı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Turgutlu’da sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan ve yol çizgileri belirlenen Çepnidere Mahallesi’ni ziyaret etti. Çepnidere Mahalle Muhtarı Tayfun Girgin tarafından karşılanan Demir’e Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar da eşlik etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Çepnidere Mahallesi’ne yaptığı hizmetin mahallenin makus talihini değiştirecek nitelikte olduğunu dile getiren Muhtar Tayfun Girgin, çalışmalar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de, Büyükşehir Belediyesi ile değişim ve dönüşümün devam ettiğini belirterek, hizmetlerin devam edeceğini dile getirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıktan sonra, yol çizgilerini de çekerek, mahalleye önemli bir çalışma kazandırdı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıktan sonra, yol çizgilerini de çekerek, mahalleye önemli bir çalışma kazandırdı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Turgutlu’da sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan ve yol çizgileri belirlenen Çepnidere Mahallesi’ni ziyaret etti. Çepnidere Mahalle Muhtarı Tayfun Girgin tarafından karşılanan Demir’e Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar da eşlik etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Çepnidere Mahallesi’ne yaptığı hizmetin mahallenin makus talihini değiştirecek nitelikte olduğunu dile getiren Muhtar Tayfun Girgin, çalışmalar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de, Büyükşehir Belediyesi ile değişim ve dönüşümün devam ettiğini belirterek, hizmetlerin devam edeceğini dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.