Cezaevinde kurs görüp meslek sahibi oluyorlar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2016 - 17:34, Güncelleme: 09.11.2016 - 17:34
 

Cezaevinde kurs görüp meslek sahibi oluyorlar

Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Manisa Açık Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen meslek kurslarıyla mahkumlar meslek sahibi oluyor. 4 kursun devam ettiği cezaevinde iki kursu başarıyla tamamlayan mahkumlara sertifikaları düzenlenen...
Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Manisa Açık Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen meslek kurslarıyla mahkumlar meslek sahibi oluyor. 4 kursun devam ettiği cezaevinde iki kursu başarıyla tamamlayan mahkumlara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca ile Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Gönül Yıldırım ve Orhan Çelik Manisa Açık Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti. Ziyarette Milli Eğitim Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı arasında yapılan protokoller kapsamında Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslar ziyaret edilirken Manisa Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne yeni atanan Açık Cezaevi Müdürü İsmail Şahin’e de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Kanca Cezaevi Müdürü İsmail Şahin’e yeni görevinin hayırlı olmasını ve yeni görevinde başarılı olma temennisinde bulundu.Yapılan ziyaretin ardından Cumhuriyet Savcısı Nizamettin Çalışkan, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şehzadeler Halk Eğitim Müdürü Mehmet Kanca, Manisa T Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Abdullah Ulaş, Açık Cezaevi 2. Müdürü Haydar İbiş ile birlikte Açık Cezaevi bünyesinde devam eden kursları ziyaret etti. Cezaevi Müdürü Abdullah Ulaş, 896 saatlik Aşçı Yardımcılığı Kursu, 384 saatlik Saç sakal Kesimi kursu, 80 saatlik Arı Yetiştiriciliği kursu ve 160 saatlik Bilgisayar kullanımı kurslarının devam ettiğini açıkladı.Yeni taleplere destek verilecekYapılan denetimlerde kursların düzenli bir şekilde verildiği, kursa devamların yüksek olduğu, kurslara katılımların yoğun olması protokol üyelerini de memnun etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca tutuklu ve hükümlülere yönelik kursların verimli olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, tutuklu ve hükümlülerin Cezaevi günlerini iyi değerlendirmesi gerektiğini, buradan aldıkları kurslarla sivil hayatta nitelikli işçi olarak iş bulup çalışabileceklerini belirtti. Kanca, cezaevi yetkililerinden açılacak kurslarla ilgili gelecek taleplere her türlü desteğin verileceğini belirtti.Kurs denetimlerinden sonra 440 saatlik Ekmek Üretimi kursu ile 304 saatlik Genel Elektrik Ark Kaynağı kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere Açık Cezaevi Çok Amaçlı Salonunda yapılan törende sertifikaları verildi.
Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Manisa Açık Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen meslek kurslarıyla mahkumlar meslek sahibi oluyor. 4 kursun devam ettiği cezaevinde iki kursu başarıyla tamamlayan mahkumlara sertifikaları düzenlenen...
Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Manisa Açık Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen meslek kurslarıyla mahkumlar meslek sahibi oluyor. 4 kursun devam ettiği cezaevinde iki kursu başarıyla tamamlayan mahkumlara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca ile Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Gönül Yıldırım ve Orhan Çelik Manisa Açık Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti. Ziyarette Milli Eğitim Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı arasında yapılan protokoller kapsamında Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslar ziyaret edilirken Manisa Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne yeni atanan Açık Cezaevi Müdürü İsmail Şahin’e de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Kanca Cezaevi Müdürü İsmail Şahin’e yeni görevinin hayırlı olmasını ve yeni görevinde başarılı olma temennisinde bulundu.
Yapılan ziyaretin ardından Cumhuriyet Savcısı Nizamettin Çalışkan, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şehzadeler Halk Eğitim Müdürü Mehmet Kanca, Manisa T Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Abdullah Ulaş, Açık Cezaevi 2. Müdürü Haydar İbiş ile birlikte Açık Cezaevi bünyesinde devam eden kursları ziyaret etti. Cezaevi Müdürü Abdullah Ulaş, 896 saatlik Aşçı Yardımcılığı Kursu, 384 saatlik Saç sakal Kesimi kursu, 80 saatlik Arı Yetiştiriciliği kursu ve 160 saatlik Bilgisayar kullanımı kurslarının devam ettiğini açıkladı.
Yeni taleplere destek verilecek
Yapılan denetimlerde kursların düzenli bir şekilde verildiği, kursa devamların yüksek olduğu, kurslara katılımların yoğun olması protokol üyelerini de memnun etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca tutuklu ve hükümlülere yönelik kursların verimli olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, tutuklu ve hükümlülerin Cezaevi günlerini iyi değerlendirmesi gerektiğini, buradan aldıkları kurslarla sivil hayatta nitelikli işçi olarak iş bulup çalışabileceklerini belirtti. Kanca, cezaevi yetkililerinden açılacak kurslarla ilgili gelecek taleplere her türlü desteğin verileceğini belirtti.
Kurs denetimlerinden sonra 440 saatlik Ekmek Üretimi kursu ile 304 saatlik Genel Elektrik Ark Kaynağı kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere Açık Cezaevi Çok Amaçlı Salonunda yapılan törende sertifikaları verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.