CHP Saruhanlı İlçe Teşkilatından MASKİ’ye ziyaret

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2016 - 17:10, Güncelleme: 21.10.2016 - 17:10
 

CHP Saruhanlı İlçe Teşkilatından MASKİ’ye ziyaret

Bir süredir Saruhanlı’da bulunan sivil toplum örgütleri ve daire müdürlerini ziyaretler gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz aylarda MASKİ Saruhanlı Koordinatörlüğü görevine atanan Erdinç Karaköse’yi...
Bir süredir Saruhanlı’da bulunan sivil toplum örgütleri ve daire müdürlerini ziyaretler gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz aylarda MASKİ Saruhanlı Koordinatörlüğü görevine atanan Erdinç Karaköse’yi de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Ziyarete CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar Tütüncü, CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Bilgin, CHP Kadın Kolları Başkanı Zehra Bilgin, CHP Saruhanlı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Taner Saruhan, Aysun Avcı, Eren Acar ve Atınç Günbay katıldı.MASKİ Saruhanlı Koordinatörü Erdinç Karaköse, “Hizmetin, ırkı, rengi ve siyaseti yoktur. Manisa’nın ve Saruhanlı’nın her karış toprağına hizmet etmek zorundayız. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuşarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar Tütüncü ise yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak başarı dileklerinde bulundu.
Bir süredir Saruhanlı’da bulunan sivil toplum örgütleri ve daire müdürlerini ziyaretler gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz aylarda MASKİ Saruhanlı Koordinatörlüğü görevine atanan Erdinç Karaköse’yi...
Bir süredir Saruhanlı’da bulunan sivil toplum örgütleri ve daire müdürlerini ziyaretler gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz aylarda MASKİ Saruhanlı Koordinatörlüğü görevine atanan Erdinç Karaköse’yi de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyarete CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar Tütüncü, CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Bilgin, CHP Kadın Kolları Başkanı Zehra Bilgin, CHP Saruhanlı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Taner Saruhan, Aysun Avcı, Eren Acar ve Atınç Günbay katıldı.
MASKİ Saruhanlı Koordinatörü Erdinç Karaköse, “Hizmetin, ırkı, rengi ve siyaseti yoktur. Manisa’nın ve Saruhanlı’nın her karış toprağına hizmet etmek zorundayız. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuşarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar Tütüncü ise yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak başarı dileklerinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.