Çiftler mutluluğa Yunus Emre Millet Çarşısı’nda ‘Evet’ diyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2020 - 16:44, Güncelleme: 11.08.2020 - 16:44
 

Çiftler mutluluğa Yunus Emre Millet Çarşısı’nda ‘Evet’ diyor

YUNUSEMRE İLÇESİNDE HAYATINI BİRLEŞTİRMEK İSTEYEN ÇİFTLER, YUNUS EMRE MİLLET ÇARŞISI KONFERANS SALONU’NDA MUTLULUĞA ADIM ATIYOR.
Yunusemre ilçesinde hayatını birleştirmek isteyen çiftler, Yunus Emre Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda mutluluğa adım atıyor. Yunusemre’de hayatını birleştirmek isteyen çiftler, Türkiye’nin en modern kompleks projelerinden biri olan Yunus Emre Millet Çarşısı içerisinde yer alan Konferans Salonu’nda evleniyor. Merkez hizmet binasından taşınan Evlendirme Memurluğu’nda çiftler, evlenmek için başvuru işlemlerini de buradan takip ediyor. 650 kişi kapasiteye sahip olan salonda nikahlar korona virüs (Covid-19) tedbirlerine uyularak kıyılıyor. Vatandaşlar için kapalı otoparkın yer aldığı alanda nikaha katılanlara dezenfektan verilerek vatandaşların ateş ölçümü yapılıyor. Oda nikahı yapmak isteyenler için en fazla 10 katılımcı kabul ediliyor. Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda evlenmek isteyen çiftler, nikahla ilgili tüm işlemlerini Güzelyurt Mahallesi Tarzan Bulvarında bulunan Millet Çarşısı içerisinde yer alan Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda yaptırıyor.
YUNUSEMRE İLÇESİNDE HAYATINI BİRLEŞTİRMEK İSTEYEN ÇİFTLER, YUNUS EMRE MİLLET ÇARŞISI KONFERANS SALONU’NDA MUTLULUĞA ADIM ATIYOR.

Yunusemre ilçesinde hayatını birleştirmek isteyen çiftler, Yunus Emre Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda mutluluğa adım atıyor.

Yunusemre’de hayatını birleştirmek isteyen çiftler, Türkiye’nin en modern kompleks projelerinden biri olan Yunus Emre Millet Çarşısı içerisinde yer alan Konferans Salonu’nda evleniyor. Merkez hizmet binasından taşınan Evlendirme Memurluğu’nda çiftler, evlenmek için başvuru işlemlerini de buradan takip ediyor. 650 kişi kapasiteye sahip olan salonda nikahlar korona virüs (Covid-19) tedbirlerine uyularak kıyılıyor. Vatandaşlar için kapalı otoparkın yer aldığı alanda nikaha katılanlara dezenfektan verilerek vatandaşların ateş ölçümü yapılıyor. Oda nikahı yapmak isteyenler için en fazla 10 katılımcı kabul ediliyor. Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda evlenmek isteyen çiftler, nikahla ilgili tüm işlemlerini Güzelyurt Mahallesi Tarzan Bulvarında bulunan Millet Çarşısı içerisinde yer alan Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda yaptırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.