Cimnastik heyecanı Manisa’da yaşanacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 16:38, Güncelleme: 17.11.2016 - 16:38
 

Cimnastik heyecanı Manisa’da yaşanacak

Türkiye Cimnastik Federasyonu Tarafından Manisa’da Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası Ve Cimnastlig 1.,2. Ve 3. Lig Müsabakaları Gerçekleştirilecek.
Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Manisa’da Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası ve Cimnastlig 1.,2. ve 3. lig müsabakaları gerçekleştirilecek.Atatürk Spor Salonu’nda 19-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek yarışmaya Türkiye’nin farklı illerinden 200’e yakın sporcu katılacak. Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası’nda 12-14, 15-17 ile 18 yaş ve üstü sporcular kendi kategorilerinde yarışacak. Cimnastlig 1.,2. ve 3. lig müsabakalarında ise sporcular 10-11 yaş kategorisinde mücadele edecek. Manisa’nın önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağını belirten Cimnastik Manisa İl Temsilcisi Mehmet Ali Ekinler, “Türkiye’nin çeşitli illerinde 200’e yakın sporcu Manisa’da Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası ve Cimnastlig 1.,2. ve 3. lig müsabakalarında mücadele edecek. Yarışma 19 Kasım Cumartesi saat 10.00’da başlayacak. Yarışmaya katılacak tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.
Türkiye Cimnastik Federasyonu Tarafından Manisa’da Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası Ve Cimnastlig 1.,2. Ve 3. Lig Müsabakaları Gerçekleştirilecek.
Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Manisa’da Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası ve Cimnastlig 1.,2. ve 3. lig müsabakaları gerçekleştirilecek.
Atatürk Spor Salonu’nda 19-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek yarışmaya Türkiye’nin farklı illerinden 200’e yakın sporcu katılacak. Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası’nda 12-14, 15-17 ile 18 yaş ve üstü sporcular kendi kategorilerinde yarışacak. Cimnastlig 1.,2. ve 3. lig müsabakalarında ise sporcular 10-11 yaş kategorisinde mücadele edecek. Manisa’nın önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağını belirten Cimnastik Manisa İl Temsilcisi Mehmet Ali Ekinler, “Türkiye’nin çeşitli illerinde 200’e yakın sporcu Manisa’da Aerobik Cimnastik Federasyon Kupası ve Cimnastlig 1.,2. ve 3. lig müsabakalarında mücadele edecek. Yarışma 19 Kasım Cumartesi saat 10.00’da başlayacak. Yarışmaya katılacak tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.