Cimnastikte dünya şampiyonunu geçip Türkiye birincisi oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2018 - 15:52, Güncelleme: 05.03.2018 - 15:52
 

Cimnastikte dünya şampiyonunu geçip Türkiye birincisi oldu

Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik takımı sporcusu Nil Deniz Bal, aynı kulüpte yer alan Dünya Şampiyonu cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı’yı geçerek Türkiye şampiyonu oldu. Ayşe Begüm Onbaşı ise Türkiye ikinciliğinde kaldı.Manisa...
Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik takımı sporcusu Nil Deniz Bal, aynı kulüpte yer alan Dünya Şampiyonu cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı’yı geçerek Türkiye şampiyonu oldu. Ayşe Begüm Onbaşı ise Türkiye ikinciliğinde kaldı.Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bir başarı da Cimnastik branşında geldi. Türkiye Cimnastik Federasyonu (TCF) tarafından düzenlenen Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı, 15-17 yaş grubunda Türkiye Şampiyonu olurken, 15-17 yaş tek bayanlarda ise Nil Deniz Bal, Türkiye şampiyonu olmayı başardı.Türkiye Cimnastik Federasyonu (TCF) tarafından düzenlenen Cimnastik Türkiye Şampiyonası, sona erdi. Mersin Cimnastik Salonu’nda düzenlenen organizasyona, artistik, ritmik, trampolin ve aerobik branşlarında 444 sporcu katıldı. Mersin’de düzenlenen Aerobik Türkiye Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı’nda 15-17 yaş tek erkeklerde, Metehan Özsoy Türkiye 2’ncisi olurken, tek bayanlarda Nil Deniz Bal, Türkiye 1’incisi, Dünya Şampiyonu cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı ise Türkiye 2’incisi oldu. 15-17 yaş çiftlerde ise Metehan Özsoy- Büşra Çiçek, Türkiye 3’üncülüğü derecesini elde etti. Ayşe Begüm Onbaşı, Seren Solak ve Nil Deniz Bal’dan oluşan 15-17 Yaş Trio Takımı ise Türkiye 3’üncülüğü derecesini elde etti.Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı, 15-17 Yaş Grubunda ise Türkiye Şampiyonu oldu. Ayşe Begüm Onbaşı, Seran Solak, Nil Deniz Bal, Sude Sözcü ve Büşra Çiçek’ten oluşan 15-17 yaş grubu takımı, rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu ve önemli bir başarıya imza attı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik takımı sporcusu Nil Deniz Bal, aynı kulüpte yer alan Dünya Şampiyonu cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı’yı geçerek Türkiye şampiyonu oldu. Ayşe Begüm Onbaşı ise Türkiye ikinciliğinde kaldı.Manisa...

Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik takımı sporcusu Nil Deniz Bal, aynı kulüpte yer alan Dünya Şampiyonu cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı’yı geçerek Türkiye şampiyonu oldu. Ayşe Begüm Onbaşı ise Türkiye ikinciliğinde kaldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bir başarı da Cimnastik branşında geldi. Türkiye Cimnastik Federasyonu (TCF) tarafından düzenlenen Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı, 15-17 yaş grubunda Türkiye Şampiyonu olurken, 15-17 yaş tek bayanlarda ise Nil Deniz Bal, Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

Türkiye Cimnastik Federasyonu (TCF) tarafından düzenlenen Cimnastik Türkiye Şampiyonası, sona erdi. Mersin Cimnastik Salonu’nda düzenlenen organizasyona, artistik, ritmik, trampolin ve aerobik branşlarında 444 sporcu katıldı. Mersin’de düzenlenen Aerobik Türkiye Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı’nda 15-17 yaş tek erkeklerde, Metehan Özsoy Türkiye 2’ncisi olurken, tek bayanlarda Nil Deniz Bal, Türkiye 1’incisi, Dünya Şampiyonu cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı ise Türkiye 2’incisi oldu. 15-17 yaş çiftlerde ise Metehan Özsoy- Büşra Çiçek, Türkiye 3’üncülüğü derecesini elde etti. Ayşe Begüm Onbaşı, Seren Solak ve Nil Deniz Bal’dan oluşan 15-17 Yaş Trio Takımı ise Türkiye 3’üncülüğü derecesini elde etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı, 15-17 Yaş Grubunda ise Türkiye Şampiyonu oldu. Ayşe Begüm Onbaşı, Seran Solak, Nil Deniz Bal, Sude Sözcü ve Büşra Çiçek’ten oluşan 15-17 yaş grubu takımı, rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu ve önemli bir başarıya imza attı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.