Çınarlı Caddesi’nde yollar asfaltlanıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2016 - 13:10, Güncelleme: 26.11.2016 - 13:10
 

Çınarlı Caddesi’nde yollar asfaltlanıyor

Salihli Belediyesi’nin prestij caddelerinden olan Çınarlı Caddesi’nde çalışmalar başladı.Çınarlı Caddesinde, Gediz Elektrik A.Ş.’nin elektrik tellerini yeraltına almasıyla başlayan çalışmaların tamamlanmasıyla bozulan ve kazılan...
Salihli Belediyesi’nin prestij caddelerinden olan Çınarlı Caddesi’nde çalışmalar başladı.Çınarlı Caddesinde, Gediz Elektrik A.Ş.’nin elektrik tellerini yeraltına almasıyla başlayan çalışmaların tamamlanmasıyla bozulan ve kazılan yollar, Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince asfaltlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Çınarlı Caddesi’nde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca, “Belediyemiz tarafından hazırlanan prestij caddeleri projeleri kapsamında Çınarlı Caddesinde çalışmalar devam ediyor. İlk etapta elektrik hatlarının yeraltına alınmasıyla başlayan çalışmalar sonucunda bozulan ve kazılan yollar ekiplerimizce asfaltlandı. Çınarlı Caddesinde yapılan çalışmalar koordineli bir şekilde yürütülüyor. Belediye olarak vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en kısa zamanda çözmeye çalışıyoruz” dedi.
Salihli Belediyesi’nin prestij caddelerinden olan Çınarlı Caddesi’nde çalışmalar başladı.Çınarlı Caddesinde, Gediz Elektrik A.Ş.’nin elektrik tellerini yeraltına almasıyla başlayan çalışmaların tamamlanmasıyla bozulan ve kazılan...
Salihli Belediyesi’nin prestij caddelerinden olan Çınarlı Caddesi’nde çalışmalar başladı.
Çınarlı Caddesinde, Gediz Elektrik A.Ş.’nin elektrik tellerini yeraltına almasıyla başlayan çalışmaların tamamlanmasıyla bozulan ve kazılan yollar, Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince asfaltlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Çınarlı Caddesi’nde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca, “Belediyemiz tarafından hazırlanan prestij caddeleri projeleri kapsamında Çınarlı Caddesinde çalışmalar devam ediyor. İlk etapta elektrik hatlarının yeraltına alınmasıyla başlayan çalışmalar sonucunda bozulan ve kazılan yollar ekiplerimizce asfaltlandı. Çınarlı Caddesinde yapılan çalışmalar koordineli bir şekilde yürütülüyor. Belediye olarak vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en kısa zamanda çözmeye çalışıyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.