Çocuklar karnelerini alabilsin diye çalıştılar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2019 - 17:11, Güncelleme: 17.01.2019 - 17:11
 

Çocuklar karnelerini alabilsin diye çalıştılar

Sarıgöl Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün aranın verildiği Güneydamları ve Şeyhdavutlar mahallelerinin yollarında tuzlama çalışması yaparak yolu trafiğe açtı.
Sarıgöl Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün aranın verildiği Güneydamları ve Şeyhdavutlar mahallelerinin yollarında tuzlama çalışması yaparak yolu trafiğe açtı. Açılan yol sayesinde iki mahallenin çocukları bugün karne sevincini yaşayabilecek. Sarıgöl Belediyesi ekipleri tarafından 26 kilometrelik Şeyhdavutlar Mahalle yolunda tuzlama çalışması yaparak mahalleye ulaştı. Geçtiğimiz gece yağan kar nedeniyle taşımalı öğrencilerin bulunduğu Güneydamları ve Şeyhdavutlar mahallelerindeki taşımalı öğrenciler için bir günlük tatil ilan edilmesinin ardından Sarıgöl Belediyesi ekipleri iki mahalleye giden yolda tuzlama çalışması yaparak yolu trafiğe açtı. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "kırsal alanlarda bulunan Güneydamları ve Şeyhdavutlar mahalle yolumuz kar ve buzlanma nedeniyle kapandı. Öğrencilerin  karne sevinçlerini yaşamaları ve mahalle halkımızın Cuma pazarına rahat gelebilmeleri için ekiplerimiz yolda tuzlama yaparak yolu trafiğe açtı." dedi.
Sarıgöl Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün aranın verildiği Güneydamları ve Şeyhdavutlar mahallelerinin yollarında tuzlama çalışması yaparak yolu trafiğe açtı.

Sarıgöl Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün aranın verildiği Güneydamları ve Şeyhdavutlar mahallelerinin yollarında tuzlama çalışması yaparak yolu trafiğe açtı. Açılan yol sayesinde iki mahallenin çocukları bugün karne sevincini yaşayabilecek.

Sarıgöl Belediyesi ekipleri tarafından 26 kilometrelik Şeyhdavutlar Mahalle yolunda tuzlama çalışması yaparak mahalleye ulaştı. Geçtiğimiz gece yağan kar nedeniyle taşımalı öğrencilerin bulunduğu Güneydamları ve Şeyhdavutlar mahallelerindeki taşımalı öğrenciler için bir günlük tatil ilan edilmesinin ardından Sarıgöl Belediyesi ekipleri iki mahalleye giden yolda tuzlama çalışması yaparak yolu trafiğe açtı.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "kırsal alanlarda bulunan Güneydamları ve Şeyhdavutlar mahalle yolumuz kar ve buzlanma nedeniyle kapandı. Öğrencilerin  karne sevinçlerini yaşamaları ve mahalle halkımızın Cuma pazarına rahat gelebilmeleri için ekiplerimiz yolda tuzlama yaparak yolu trafiğe açtı." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.