ÇÖZMER personeline toplantı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 16:56, Güncelleme: 02.12.2016 - 16:56
 

ÇÖZMER personeline toplantı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Daire Başkanlıklarının Çözüm Merkezi Personelleriyle Bir Araya Geldi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Daire Başkanlıklarının çözüm merkezi personelleriyle bir araya geldi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ, SPİLAŞ, BESOT gibi tüm birimlerin çağrı merkezlerini tek çatı altında toplayan ÇÖZMER programının sorumluları ile bir araya geldi. Encümen Salonunda gerçekleşen toplantıda personele seslenen Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlara daha hızlı yanıt verebilmek amacıyla kurulan sistemin etkisini gösterdiğini ve vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını dile getirdi. Yalçınkaya, “Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek için attığı her adımda, belediyecilik çıtasını yükseltmiştir. Çalışmalarınızın bu doğrultuda devam etmesi, yaptığımız hizmetlerin vatandaşa doğrudan ulaşmasını sağlayacaktır” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Daire Başkanlıklarının Çözüm Merkezi Personelleriyle Bir Araya Geldi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Daire Başkanlıklarının çözüm merkezi personelleriyle bir araya geldi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ, SPİLAŞ, BESOT gibi tüm birimlerin çağrı merkezlerini tek çatı altında toplayan ÇÖZMER programının sorumluları ile bir araya geldi. Encümen Salonunda gerçekleşen toplantıda personele seslenen Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlara daha hızlı yanıt verebilmek amacıyla kurulan sistemin etkisini gösterdiğini ve vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını dile getirdi. Yalçınkaya, “Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek için attığı her adımda, belediyecilik çıtasını yükseltmiştir. Çalışmalarınızın bu doğrultuda devam etmesi, yaptığımız hizmetlerin vatandaşa doğrudan ulaşmasını sağlayacaktır” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.