Demirci’de çocuklara ay yıldızlı balon ve maske

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2020 - 16:16, Güncelleme: 13.05.2020 - 16:16
 

Demirci’de çocuklara ay yıldızlı balon ve maske

MANİSA (İHA) - MANİSA'NIN DEMİRCİ İLÇESİNDE 14 YAŞ ALTI ÇOCUKLAR, UZUN BİR ARADAN SONRA İLK DEFA SOKAĞA ÇIKARKEN, ÇOCUKLARA AYYILDIZLI BALON VE MASKE HEDİYE EDİLDİ.
Manisa’nın Demirci ilçesinde 14 yaş altı çocuklar, uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıkarken, belediye tarafından çocuklara ay yıldızlı balon ve maske hediye edildi. Demirci’de çocuklar saatlerin 11.00’ı göstermesiyle birlikte yeşil alanları ve parkları doldurdu. Parklarda neşe içinde oyun oynayan çocuklara Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve eşi Güzide Selçuk sürpriz yaparak ay yıldızlı balon ve maske dağıttı. Başkan Selçuk, ilçedeki tüm parkları eşi ile birlikte gezerek çocuklara balon verirken, aileler çocukları ile birlikte parklarda top oynayıp eğlencelerine eşlik etti. Çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, "Hükümetimiz salgınla mücadelede önlemlerini alıyor, bizlerde bu noktada alınan önlemleri hassasiyetle uyguluyoruz. Çocuklarımız salgından korunmak amacıyla alınan karar sonrası uzun süre evlerinde kaldılar. 4 saat boyunca dışarıda hava alıp eğlenirlerken, onları yalnız bırakmak istemedik. Balon ve maske hediye ettik." dedi.
MANİSA (İHA) - MANİSA'NIN DEMİRCİ İLÇESİNDE 14 YAŞ ALTI ÇOCUKLAR, UZUN BİR ARADAN SONRA İLK DEFA SOKAĞA ÇIKARKEN, ÇOCUKLARA AYYILDIZLI BALON VE MASKE HEDİYE EDİLDİ.

Manisa’nın Demirci ilçesinde 14 yaş altı çocuklar, uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıkarken, belediye tarafından çocuklara ay yıldızlı balon ve maske hediye edildi.

Demirci’de çocuklar saatlerin 11.00’ı göstermesiyle birlikte yeşil alanları ve parkları doldurdu. Parklarda neşe içinde oyun oynayan çocuklara Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve eşi Güzide Selçuk sürpriz yaparak ay yıldızlı balon ve maske dağıttı.

Başkan Selçuk, ilçedeki tüm parkları eşi ile birlikte gezerek çocuklara balon verirken, aileler çocukları ile birlikte parklarda top oynayıp eğlencelerine eşlik etti.

Çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, "Hükümetimiz salgınla mücadelede önlemlerini alıyor, bizlerde bu noktada alınan önlemleri hassasiyetle uyguluyoruz. Çocuklarımız salgından korunmak amacıyla alınan karar sonrası uzun süre evlerinde kaldılar. 4 saat boyunca dışarıda hava alıp eğlenirlerken, onları yalnız bırakmak istemedik. Balon ve maske hediye ettik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.