Demirci’de halı dokuma tezgahlarını fotoğrafladılar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2018 - 14:38, Güncelleme: 11.03.2018 - 14:38
 

Demirci’de halı dokuma tezgahlarını fotoğrafladılar

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Fotoğraf Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri ‘Manisa’nın 100’ü’ fotoğraf projesi kapsamında dernek üyeleri Manisa’nın Demirci ilçesine fotoğraf gezisi düzenleyerek ünlü Demirci halılarının...
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Fotoğraf Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri ‘Manisa’nın 100’ü’ fotoğraf projesi kapsamında dernek üyeleri Manisa’nın Demirci ilçesine fotoğraf gezisi düzenleyerek ünlü Demirci halılarının yapım aşamasını fotoğrafladı.Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Fotoğraf Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri ‘Manisa’nın 100’ü’ fotoğraf projesi kapsamında Manisa’nın Demirci ilçesine fotoğraf gezisi düzenlendi. Dernek üyelerinin katılım sağladığı gezide, fotoğraf ekibine Demirci Kaymakamlığında görevli Kamil Akyol rehberlik yaptı. Demirci’nin Mahmutlar Mahallesinde unutulmaya yüz tutmuş mesleklerden olan halıcılığı yaşatmaya çalışan kadınların yanı sıra halı fabrikasının da fotoğrafları çekildi.Konuyla ilgili açıklamada bulunan Manisa Fotoğraf Derneği Başkanı Nazmi Çaykara, "Emeğin, alın terinin; usta ellerde ilmik ilmik halıya dokunduğu, tarihsel ve coğrafi güzellikleri ile Demirci’de zamanı dondurduk. Demirci’de bizlere rehberlik eden Demirci Kaymakamlığı’ndan Kamil Akyol’a, Demirci’nin ekonomik kalkınmasında emeği olan halı fabrikası yöneticisi Ziya Arslan’a ve Demirci’nin samimi insanlarına teşekkürler ediyorum. Manisa’nın 100’ü projemiz kapsamında tüm ilçeleri gezeceğiz" şeklinde konuştu.Manisa’nın 17 ilçesinin gezilerek çekilen fotoğraflardan seçilecek 100 eserin projenin sonunda sergileneceği belirtildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Fotoğraf Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri ‘Manisa’nın 100’ü’ fotoğraf projesi kapsamında dernek üyeleri Manisa’nın Demirci ilçesine fotoğraf gezisi düzenleyerek ünlü Demirci halılarının...

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Fotoğraf Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri ‘Manisa’nın 100’ü’ fotoğraf projesi kapsamında dernek üyeleri Manisa’nın Demirci ilçesine fotoğraf gezisi düzenleyerek ünlü Demirci halılarının yapım aşamasını fotoğrafladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Fotoğraf Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri ‘Manisa’nın 100’ü’ fotoğraf projesi kapsamında Manisa’nın Demirci ilçesine fotoğraf gezisi düzenlendi. Dernek üyelerinin katılım sağladığı gezide, fotoğraf ekibine Demirci Kaymakamlığında görevli Kamil Akyol rehberlik yaptı. Demirci’nin Mahmutlar Mahallesinde unutulmaya yüz tutmuş mesleklerden olan halıcılığı yaşatmaya çalışan kadınların yanı sıra halı fabrikasının da fotoğrafları çekildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Manisa Fotoğraf Derneği Başkanı Nazmi Çaykara, "Emeğin, alın terinin; usta ellerde ilmik ilmik halıya dokunduğu, tarihsel ve coğrafi güzellikleri ile Demirci’de zamanı dondurduk. Demirci’de bizlere rehberlik eden Demirci Kaymakamlığı’ndan Kamil Akyol’a, Demirci’nin ekonomik kalkınmasında emeği olan halı fabrikası yöneticisi Ziya Arslan’a ve Demirci’nin samimi insanlarına teşekkürler ediyorum. Manisa’nın 100’ü projemiz kapsamında tüm ilçeleri gezeceğiz" şeklinde konuştu.

Manisa’nın 17 ilçesinin gezilerek çekilen fotoğraflardan seçilecek 100 eserin projenin sonunda sergileneceği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.