Demirci’ye 500 tonluk içme suyu deposu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2017 - 16:08, Güncelleme: 16.01.2017 - 16:08
 

Demirci’ye 500 tonluk içme suyu deposu

Manisa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Geçen yıl mahallelerde yer alan içme suyu depolarının temizliğini yapan MASKİ ekipleri yenilenen ve tadilat gören depoların sayısına yenilerini ekliyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi...
Manisa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Geçen yıl mahallelerde yer alan içme suyu depolarının temizliğini yapan MASKİ ekipleri yenilenen ve tadilat gören depoların sayısına yenilerini ekliyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, "Geçen yıl tüm depolarımızda temizlik yaptık. Depoların durumları hakkında tespitlerde bulunduk. Yarbasan, Hırkalı ve Öksüzlü mahalle depolarını sıfırdan yaptık. Bu yıl programına özellikle su tutmakta zorlandığımız ve fiziki şartları kötü durumda olan 8 mahallemizi programa teklif ettik. Talebimiz uygun bulunarak ihaleleri yapıldı. İlgili yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Hava şartları müsait olunca hemen depo zemin betonları atılarak kompozit depoların imalatına başlayacağız. Ahmetler’e 150 tonluk, Sevinçler’e 100 tonluk, Bardakçı’ya 75 tonluk, Kuzeyir ve Hoşcalar’a 50 tonluk, Kerpiçlik, Bayramşah ve Kayaköy’e de 30 tonluk depolar yapılacak." dedi."Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Çoşkun içme suyu depolarının iyileştirilmesi ve rehabilite edilmesi işine büyük önem veriyorlar" diyen Aysan, alt yapıya yatırımların artarak devam edeceğini, hijyen ve depoların otomatik olarak klorlanması konusunda da montajların devam ettiğini ifade etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Geçen yıl mahallelerde yer alan içme suyu depolarının temizliğini yapan MASKİ ekipleri yenilenen ve tadilat gören depoların sayısına yenilerini ekliyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi...

Manisa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Geçen yıl mahallelerde yer alan içme suyu depolarının temizliğini yapan MASKİ ekipleri yenilenen ve tadilat gören depoların sayısına yenilerini ekliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, "Geçen yıl tüm depolarımızda temizlik yaptık. Depoların durumları hakkında tespitlerde bulunduk. Yarbasan, Hırkalı ve Öksüzlü mahalle depolarını sıfırdan yaptık. Bu yıl programına özellikle su tutmakta zorlandığımız ve fiziki şartları kötü durumda olan 8 mahallemizi programa teklif ettik. Talebimiz uygun bulunarak ihaleleri yapıldı. İlgili yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Hava şartları müsait olunca hemen depo zemin betonları atılarak kompozit depoların imalatına başlayacağız. Ahmetler’e 150 tonluk, Sevinçler’e 100 tonluk, Bardakçı’ya 75 tonluk, Kuzeyir ve Hoşcalar’a 50 tonluk, Kerpiçlik, Bayramşah ve Kayaköy’e de 30 tonluk depolar yapılacak." dedi.

"Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Çoşkun içme suyu depolarının iyileştirilmesi ve rehabilite edilmesi işine büyük önem veriyorlar" diyen Aysan, alt yapıya yatırımların artarak devam edeceğini, hijyen ve depoların otomatik olarak klorlanması konusunda da montajların devam ettiğini ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.