Demiryolu hattındaki yüksek gerilime dikkat!

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2016 - 15:55, Güncelleme: 25.11.2016 - 15:55
 

Demiryolu hattındaki yüksek gerilime dikkat!

Manisa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Akhisar-Süleymanlı-Bakır-Kırkağaç-Soma-Beyce-Savaştepe-Çalıköy İstasyonları ve bu istasyonlar arasındaki demiryolu hatlarında yüksek gerilim verildiği için vatandaşların dikkatli...
Manisa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Akhisar-Süleymanlı-Bakır-Kırkağaç-Soma-Beyce-Savaştepe-Çalıköy İstasyonları ve bu istasyonlar arasındaki demiryolu hatlarında yüksek gerilim verildiği için vatandaşların dikkatli olmaları istendi.TCDD 3. Bölge Müdürlüğünce, TCDD Genel Müdürlüğü MBEP 2 (Menemen-Bandırma Elektrifikasyon Projesi) kapsamında Akhisar-Savaştepe-Çalıköy demiryolu hat kesiminde elektrikli tren işletmeciliğinin yapılabilmesi için demiryolundan elektrifikasyon çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Akhisar-Süleymanlı-Bakır-Kırkağaç-Soma-Beyce-Savaştepe-Çalıköy istasyonları ve bu istasyonlar arasındaki demiryolu hatlarında elektrikli tren işletmeciliği için elektrik iletimini sağlayan katener tellerine 22 Kasım tarihi itibariyle 25 bin volt elektrik enerjisi verilmeye başlandığı bildirildi.Yapılan açıklamada, demiryolundaki yüksek gerilimin can ve mal kaybına neden olmaması için vatandaşların dikkatli olmaları gerekti.
Manisa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Akhisar-Süleymanlı-Bakır-Kırkağaç-Soma-Beyce-Savaştepe-Çalıköy İstasyonları ve bu istasyonlar arasındaki demiryolu hatlarında yüksek gerilim verildiği için vatandaşların dikkatli...
Manisa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Akhisar-Süleymanlı-Bakır-Kırkağaç-Soma-Beyce-Savaştepe-Çalıköy İstasyonları ve bu istasyonlar arasındaki demiryolu hatlarında yüksek gerilim verildiği için vatandaşların dikkatli olmaları istendi.
TCDD 3. Bölge Müdürlüğünce, TCDD Genel Müdürlüğü MBEP 2 (Menemen-Bandırma Elektrifikasyon Projesi) kapsamında Akhisar-Savaştepe-Çalıköy demiryolu hat kesiminde elektrikli tren işletmeciliğinin yapılabilmesi için demiryolundan elektrifikasyon çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Akhisar-Süleymanlı-Bakır-Kırkağaç-Soma-Beyce-Savaştepe-Çalıköy istasyonları ve bu istasyonlar arasındaki demiryolu hatlarında elektrikli tren işletmeciliği için elektrik iletimini sağlayan katener tellerine 22 Kasım tarihi itibariyle 25 bin volt elektrik enerjisi verilmeye başlandığı bildirildi.
Yapılan açıklamada, demiryolundaki yüksek gerilimin can ve mal kaybına neden olmaması için vatandaşların dikkatli olmaları gerekti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.