Dere taşkınlarına karşı önlem alınıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2016 - 13:17, Güncelleme: 22.11.2016 - 13:17
 

Dere taşkınlarına karşı önlem alınıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde yağışlı havalarda meydana gelen dere taşkınlarını önlemek için ilçenin 4 mahallesinde dere temizliği yapıyor.MASKİ Genel Müdürlüğü,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde yağışlı havalarda meydana gelen dere taşkınlarını önlemek için ilçenin 4 mahallesinde dere temizliği yapıyor.MASKİ Genel Müdürlüğü, yaklaşan yağışlar öncesinde taşkınların önüne geçmek amacıyla yürüttüğü dere temizlik çalışmalarına ara vermiyor. MASKİ ekipleri, Turgutlu ilçesinde meydana gelen su baskınlarını önlemek için ilçede 4 ayrı noktada dere temizliği gerçekleştiriyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen temizlik faaliyetlerinden biri olan Atatürk Mahallesindeki çalışmada sona gelen ekipler, mahallede bulunan ıslahsız sulu derede bin 300 metrelik dere yatağı ve menfez temizlik işlemi yaptılar. Çalışmayla birlikte dere, kirli görünümden ve kokudan kurtulurken, dereye biriken yabancı madde ve bitkilerin de taşkına yol açması engellenmiş oldu. MASKİ ekipleri ilçenin Subaşı, Şehitler ve İstasyonaltı mahallelerinde de dere temizliği yaparak, özellikle kış aylarındaki yoğun yağışların sebebiyet verdiği dere taşkın riskini ortadan kaldıracak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde yağışlı havalarda meydana gelen dere taşkınlarını önlemek için ilçenin 4 mahallesinde dere temizliği yapıyor.MASKİ Genel Müdürlüğü,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde yağışlı havalarda meydana gelen dere taşkınlarını önlemek için ilçenin 4 mahallesinde dere temizliği yapıyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, yaklaşan yağışlar öncesinde taşkınların önüne geçmek amacıyla yürüttüğü dere temizlik çalışmalarına ara vermiyor. MASKİ ekipleri, Turgutlu ilçesinde meydana gelen su baskınlarını önlemek için ilçede 4 ayrı noktada dere temizliği gerçekleştiriyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen temizlik faaliyetlerinden biri olan Atatürk Mahallesindeki çalışmada sona gelen ekipler, mahallede bulunan ıslahsız sulu derede bin 300 metrelik dere yatağı ve menfez temizlik işlemi yaptılar. Çalışmayla birlikte dere, kirli görünümden ve kokudan kurtulurken, dereye biriken yabancı madde ve bitkilerin de taşkına yol açması engellenmiş oldu. MASKİ ekipleri ilçenin Subaşı, Şehitler ve İstasyonaltı mahallelerinde de dere temizliği yaparak, özellikle kış aylarındaki yoğun yağışların sebebiyet verdiği dere taşkın riskini ortadan kaldıracak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.