Dere temizliği Aşağıçobanisalıları sevindirdi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2017 - 12:54, Güncelleme: 12.01.2017 - 12:54
 

Dere temizliği Aşağıçobanisalıları sevindirdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Aşağaıçobanisa Mahallesinde başladığı dere temizlik çalışmasını noktalayarak vatandaşın takdirini kazandı.MASKİ Genel Müdürlüğü,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Aşağaıçobanisa Mahallesinde başladığı dere temizlik çalışmasını noktalayarak vatandaşın takdirini kazandı.MASKİ Genel Müdürlüğü, dere temizlik çalışmalarıyla mahallelere rahat nefes aldırıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Şehzadeler ilçesi Aşağıçobanisa Mahallesinde başladığı dere temizlik çalışmasını tamamladı. Mahallede bulunan Kılınç Deresi’nde yapılan bin 500 metrelik temizlik çalışması mahallenin yıllardır süre gelen sıkıntısını ortadan kaldırdı. Kar yağışının etkili olduğu illerden biri olan Manisa’da eriyen karların dere yatağında taşkın yaratmadan uzaklaşması vatandaşları memnun etti. Çalışmalar sonrası mahalle muhtarı ve vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ’ye teşekkür etti.Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ye teşekkürMahalle sakinlerinden Ramazan Kuru; “Deremiz kışın taşıyordu. Pislik içindeydi. Temizlenmesinden dolayı çok memnun olduk. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz.” derken, Kamil Baltalı da, “Aşağıçobanisa Mahallesinde ikamet ediyorum. Deremiz kışın aşırı yağışlarda taşıyordu. MASKİ ekipleri deremizi temizlediği için Büyükşehir Belediye’mize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.Recep Uzun isimli vatandaş, “Deremiz senelerden beri dolup taştığı, yollara vurduğu, önünde ne varsa götürdüğü günler oldu. Ama şimdi Büyükşehir Belediye’miz deremizi temizledi. Çok güzel oldu. Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşurken, Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç da şunları söyledi:“Mahallemizden geçen Kılınç Deresi içerisinde bulunan sazlıklar ve çöplerden dolayı kışın yağan yağmurlar taşkınlara sebep olmaktaydı. Bunlar da mahallemizin etrafındaki bazı evler ve sanayi bölgesindeki bazı dükkanları tehdit etmekteydi. Bunu Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na ilettik. Sağolsunlar kısa zamanda gelerek deremizi temizlediler. İnşallah bundan sonra su taşkınları olmayacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Mümin Deniz’e toplu taşıma araçları konusunda yaşadığımız sıkıntıyı çözüme kavuşturdukları için teşekkür ediyorum.”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Aşağaıçobanisa Mahallesinde başladığı dere temizlik çalışmasını noktalayarak vatandaşın takdirini kazandı.MASKİ Genel Müdürlüğü,...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Aşağaıçobanisa Mahallesinde başladığı dere temizlik çalışmasını noktalayarak vatandaşın takdirini kazandı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, dere temizlik çalışmalarıyla mahallelere rahat nefes aldırıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Şehzadeler ilçesi Aşağıçobanisa Mahallesinde başladığı dere temizlik çalışmasını tamamladı. Mahallede bulunan Kılınç Deresi’nde yapılan bin 500 metrelik temizlik çalışması mahallenin yıllardır süre gelen sıkıntısını ortadan kaldırdı. Kar yağışının etkili olduğu illerden biri olan Manisa’da eriyen karların dere yatağında taşkın yaratmadan uzaklaşması vatandaşları memnun etti. Çalışmalar sonrası mahalle muhtarı ve vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ’ye teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ye teşekkür

Mahalle sakinlerinden Ramazan Kuru; “Deremiz kışın taşıyordu. Pislik içindeydi. Temizlenmesinden dolayı çok memnun olduk. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz.” derken, Kamil Baltalı da, “Aşağıçobanisa Mahallesinde ikamet ediyorum. Deremiz kışın aşırı yağışlarda taşıyordu. MASKİ ekipleri deremizi temizlediği için Büyükşehir Belediye’mize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Recep Uzun isimli vatandaş, “Deremiz senelerden beri dolup taştığı, yollara vurduğu, önünde ne varsa götürdüğü günler oldu. Ama şimdi Büyükşehir Belediye’miz deremizi temizledi. Çok güzel oldu. Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşurken, Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç da şunları söyledi:

“Mahallemizden geçen Kılınç Deresi içerisinde bulunan sazlıklar ve çöplerden dolayı kışın yağan yağmurlar taşkınlara sebep olmaktaydı. Bunlar da mahallemizin etrafındaki bazı evler ve sanayi bölgesindeki bazı dükkanları tehdit etmekteydi. Bunu Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na ilettik. Sağolsunlar kısa zamanda gelerek deremizi temizlediler. İnşallah bundan sonra su taşkınları olmayacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Mümin Deniz’e toplu taşıma araçları konusunda yaşadığımız sıkıntıyı çözüme kavuşturdukları için teşekkür ediyorum.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.