Dilek’te birlik ve beraberlik kahvaltısı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2018 - 16:45, Güncelleme: 10.03.2018 - 16:45
 

Dilek’te birlik ve beraberlik kahvaltısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saruhanlı ilçe teşkilatının her ay farklı bir mahallede düzenlendiği kahvaltı, bu kez Dilek Mahallesinde gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve büyükşehir...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saruhanlı ilçe teşkilatının her ay farklı bir mahallede düzenlendiği kahvaltı, bu kez Dilek Mahallesinde gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve büyükşehir belediyesi daire başkanlarının da katılım sağladığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.MHP Saruhanlı ilçe teşkilatı tarafından Dilek Mahallesinde kahvaltı programı düzenlendi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse, İlçe Koordinasyon Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Büyükşehir Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi Cemal Gürsel Merter, Dilek Mahalle Muhtarı Durmuş Karakışla ve çevre mahalle muhtarları, mahalle sakinleri ve çok sayıda partili katıldı. Düzenlenen programda konuşma yapan Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve MHP İlçe Başkanı Baki Ulu birlik ve beraberlik mesajları verdi. Büyükşehir belediyesinin Dilek Mahallesinde gerçekleştirdiği hizmetleri anlatan ve talepleri dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Mahalle girişinde yer alan sıcak asfalt çalışmamız büyükşehir belediyemiz tarafından yapıldı. Bunun yanı sıra MASKİ tarafından da birçok çalışma yapıldı. Mahallenin içerisinde de kilit parke çalışması yaparak vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın da tozdan kurtardık. Ayrıca mezarlıklarımızın da periyodik bakımı yapılıyor. Mezarlıklar dairemiz aracılığıyla da mezarlıkta yapılması gereken tadilat ve tamirat varsa onu da yapmaya çalışacağız” dedi.Konuşmasının ardından talepleri dinleyen Genç’e vatandaşlar mahalleye hakim bir noktaya dev bir Türk Bayrağı konmasını ve bakımsız bir durumda yer alan düğün salonlarının tadilatının yapılmasını talep etti. Vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyen Genç, ilgili konular üzerine çalışmalar yapacağını belirtti.Kahraman Türk ordusunun bir kışlası gibi olan Dilek Mahallesinde Mehmetçik için dualar okundu. Şehit Emrah Akman’ın babası Hüseyin Akman, Şehit Erdoğan Kaya’nın babası Tuncay Kaya, Şehit Şevket Kolonkaya’nın babası Tuncay Kolonkaya’nın da yer aldığı programda tüm şehitlerimiz rahmetle anılırken, Afrin’de mücadele eden askerler için dua edildi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Dilek Mahallesi’ndeki programın sona ermesinin ardından Gökçeköy Mahallesini ziyaret etti. Genç, burada itfaiye amirliği ve mahalleye ulaşımı sağlayan yolda incelemede bulundu. Ardından ise mahalle kahvesinde Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Helekcan ile bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saruhanlı ilçe teşkilatının her ay farklı bir mahallede düzenlendiği kahvaltı, bu kez Dilek Mahallesinde gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve büyükşehir...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saruhanlı ilçe teşkilatının her ay farklı bir mahallede düzenlendiği kahvaltı, bu kez Dilek Mahallesinde gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve büyükşehir belediyesi daire başkanlarının da katılım sağladığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

MHP Saruhanlı ilçe teşkilatı tarafından Dilek Mahallesinde kahvaltı programı düzenlendi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse, İlçe Koordinasyon Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Büyükşehir Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi Cemal Gürsel Merter, Dilek Mahalle Muhtarı Durmuş Karakışla ve çevre mahalle muhtarları, mahalle sakinleri ve çok sayıda partili katıldı. Düzenlenen programda konuşma yapan Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve MHP İlçe Başkanı Baki Ulu birlik ve beraberlik mesajları verdi. Büyükşehir belediyesinin Dilek Mahallesinde gerçekleştirdiği hizmetleri anlatan ve talepleri dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Mahalle girişinde yer alan sıcak asfalt çalışmamız büyükşehir belediyemiz tarafından yapıldı. Bunun yanı sıra MASKİ tarafından da birçok çalışma yapıldı. Mahallenin içerisinde de kilit parke çalışması yaparak vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın da tozdan kurtardık. Ayrıca mezarlıklarımızın da periyodik bakımı yapılıyor. Mezarlıklar dairemiz aracılığıyla da mezarlıkta yapılması gereken tadilat ve tamirat varsa onu da yapmaya çalışacağız” dedi.

Konuşmasının ardından talepleri dinleyen Genç’e vatandaşlar mahalleye hakim bir noktaya dev bir Türk Bayrağı konmasını ve bakımsız bir durumda yer alan düğün salonlarının tadilatının yapılmasını talep etti. Vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyen Genç, ilgili konular üzerine çalışmalar yapacağını belirtti.

Kahraman Türk ordusunun bir kışlası gibi olan Dilek Mahallesinde Mehmetçik için dualar okundu. Şehit Emrah Akman’ın babası Hüseyin Akman, Şehit Erdoğan Kaya’nın babası Tuncay Kaya, Şehit Şevket Kolonkaya’nın babası Tuncay Kolonkaya’nın da yer aldığı programda tüm şehitlerimiz rahmetle anılırken, Afrin’de mücadele eden askerler için dua edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Dilek Mahallesi’ndeki programın sona ermesinin ardından Gökçeköy Mahallesini ziyaret etti. Genç, burada itfaiye amirliği ve mahalleye ulaşımı sağlayan yolda incelemede bulundu. Ardından ise mahalle kahvesinde Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Helekcan ile bir araya geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.