Doğalgaz için olağanüstü toplantı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 12:46, Güncelleme: 17.11.2016 - 12:46
 

Doğalgaz için olağanüstü toplantı

Salihli Belediye Meclisi, 21 Kasım Pazartesi Günü Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda Başkanlığı’nda Doğalgaz İçin Olağan Üstü Toplanacak.
Salihli Belediye meclisi, 21 Kasım Pazartesi günü Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda Başkanlığı’nda doğalgaz için olağan üstü toplanacak.Salihli ilçe merkezi ile Salihli Organize Sanayi Bölgesine(OSB) doğalgaz getirilmesi çalışmaları kapsamında büyük mesafe kat ettiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, doğalgaz konusunu görüşmek üzere Belediye Meclisinin olağanüstü toplanacağını söyledi. Başkan Kayda, Salihli Belediye Meclisinin 21 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 20.00’de toplanarak tek gündem maddesi olan doğalgaz konusunu ele alacağını ifade etti.Salihli’ye doğalgaz getirilmesi sürecinin Bakanlar Kurulu kararıyla 27 Haziran 2016 tarihinde başladığını açıklayan Başkan Kayda, alınan karar gereğince BOTAŞ’ın görevlendirildiğini ve 22 Ekim 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu kararıyla da hem BOTAŞ hem de AKSA Manisa Doğal Gaz Dağıtım A.Ş ile resmi görüşmelere başladıklarını duyurdu.Salihli’ye doğalgaz getirilmesi için BOTAŞ ve AKSA Manisa Doğal Gaz Dağıtım A.Ş yetkilileri ile Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya ve Salihli OSB Müdürü Çağrı Duygu’nun görüşmeler yaptığını kaydeden Başkan Kayda, Salihli’nin doğalgaz dağıtım lisans kapsamına alınması amacıyla Belediye Meclisinin olağanüstü toplanarak alınan karar neticesinde EPDK’ya başvuru yapılacağını söyledi.Salihli Belediye Meclisinin aldığı karar sonucunda AKSA Manisa Doğal Gaz Dağıtım A.Ş tarafından EPDK’ya dağıtım lisans genişleme başvurusu yapılacağını ifade eden Başkan Kayda, BOTAŞ tarafından ilçeye doğalgaz yatırımının gerçekleştirilmesi için gerekli projelendirme çalışmalarının başlatılacağını sözlerine ekledi.
Salihli Belediye Meclisi, 21 Kasım Pazartesi Günü Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda Başkanlığı’nda Doğalgaz İçin Olağan Üstü Toplanacak.
Salihli Belediye meclisi, 21 Kasım Pazartesi günü Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda Başkanlığı’nda doğalgaz için olağan üstü toplanacak.
Salihli ilçe merkezi ile Salihli Organize Sanayi Bölgesine(OSB) doğalgaz getirilmesi çalışmaları kapsamında büyük mesafe kat ettiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, doğalgaz konusunu görüşmek üzere Belediye Meclisinin olağanüstü toplanacağını söyledi. Başkan Kayda, Salihli Belediye Meclisinin 21 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 20.00’de toplanarak tek gündem maddesi olan doğalgaz konusunu ele alacağını ifade etti.
Salihli’ye doğalgaz getirilmesi sürecinin Bakanlar Kurulu kararıyla 27 Haziran 2016 tarihinde başladığını açıklayan Başkan Kayda, alınan karar gereğince BOTAŞ’ın görevlendirildiğini ve 22 Ekim 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu kararıyla da hem BOTAŞ hem de AKSA Manisa Doğal Gaz Dağıtım A.Ş ile resmi görüşmelere başladıklarını duyurdu.
Salihli’ye doğalgaz getirilmesi için BOTAŞ ve AKSA Manisa Doğal Gaz Dağıtım A.Ş yetkilileri ile Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya ve Salihli OSB Müdürü Çağrı Duygu’nun görüşmeler yaptığını kaydeden Başkan Kayda, Salihli’nin doğalgaz dağıtım lisans kapsamına alınması amacıyla Belediye Meclisinin olağanüstü toplanarak alınan karar neticesinde EPDK’ya başvuru yapılacağını söyledi.
Salihli Belediye Meclisinin aldığı karar sonucunda AKSA Manisa Doğal Gaz Dağıtım A.Ş tarafından EPDK’ya dağıtım lisans genişleme başvurusu yapılacağını ifade eden Başkan Kayda, BOTAŞ tarafından ilçeye doğalgaz yatırımının gerçekleştirilmesi için gerekli projelendirme çalışmalarının başlatılacağını sözlerine ekledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.