Doğaseverlerden Başkan Çerçi’ye plaket

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2018 - 16:23, Güncelleme: 12.03.2018 - 16:23
 

Doğaseverlerden Başkan Çerçi’ye plaket

Yunusemre Doğa Sporları Kulübü yönetimi, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek, "Tarzan ile Doğaya Yunus ile İnsana Yürüyoruz" çalışmasına verdiği destekten dolayı Başkan Çerçi’ye plaket takdim etti.Yunusemre...
Yunusemre Doğa Sporları Kulübü yönetimi, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek, "Tarzan ile Doğaya Yunus ile İnsana Yürüyoruz" çalışmasına verdiği destekten dolayı Başkan Çerçi’ye plaket takdim etti.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, makamında Yunusemre Doğa Sporları Kulüp Başkanı Ömer Ergenç ile yönetim kurulu üyeleri Ali Gültekin, Cansun Aslan ve Gökçe Kocabıyık’ı ağırladı. Ziyarette Başkan Çerçi’ye Yunusemre Belediyesinin desteğiyle hayata geçirilen "Tarzan ile Doğaya Yunus ile İnsana Yürüyoruz" projesine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Ergenç, “Yunusemre doğa ostları olarak ‘Tarzan ile Doğaya Yunus ile İnsana Yürüyoruz’ sloganıyla yola çıktık. Yunusemre Belediyesi, Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığıyla bir organizasyon düzenledik. Ocak ayından Mayıs ayına kadar bağımlı ve sorunlu çocukları doğaya çıkarmak, doğa ile bütünleştirmek için ortak çalışmalar yapıyoruz. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Dernek Başkanı Ergenç, kendilerine verdikleri destekten dolayı Belediye Başkanı Çerçi’ye plaket takdim etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Çerçi ise bağımlılıkla mücadeleye verdikleri önem nedeniyle dernek üyelerine teşekkür etti. Dernek yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak’ı da ziyaret ederek, katkılardan dolayı plaket verdi.
Yunusemre Doğa Sporları Kulübü yönetimi, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek, "Tarzan ile Doğaya Yunus ile İnsana Yürüyoruz" çalışmasına verdiği destekten dolayı Başkan Çerçi’ye plaket takdim etti.Yunusemre...

Yunusemre Doğa Sporları Kulübü yönetimi, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek, "Tarzan ile Doğaya Yunus ile İnsana Yürüyoruz" çalışmasına verdiği destekten dolayı Başkan Çerçi’ye plaket takdim etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, makamında Yunusemre Doğa Sporları Kulüp Başkanı Ömer Ergenç ile yönetim kurulu üyeleri Ali Gültekin, Cansun Aslan ve Gökçe Kocabıyık’ı ağırladı. Ziyarette Başkan Çerçi’ye Yunusemre Belediyesinin desteğiyle hayata geçirilen "Tarzan ile Doğaya Yunus ile İnsana Yürüyoruz" projesine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Ergenç, “Yunusemre doğa ostları olarak ‘Tarzan ile Doğaya Yunus ile İnsana Yürüyoruz’ sloganıyla yola çıktık. Yunusemre Belediyesi, Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığıyla bir organizasyon düzenledik. Ocak ayından Mayıs ayına kadar bağımlı ve sorunlu çocukları doğaya çıkarmak, doğa ile bütünleştirmek için ortak çalışmalar yapıyoruz. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Dernek Başkanı Ergenç, kendilerine verdikleri destekten dolayı Belediye Başkanı Çerçi’ye plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Çerçi ise bağımlılıkla mücadeleye verdikleri önem nedeniyle dernek üyelerine teşekkür etti. Dernek yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak’ı da ziyaret ederek, katkılardan dolayı plaket verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.