Doğuşlar ve Kertil’de asfalt öncesi yol çalışması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2016 - 16:11, Güncelleme: 19.11.2016 - 16:11
 

Doğuşlar ve Kertil’de asfalt öncesi yol çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile ilçeye bağlı Doğuşlar ve Kertil mahallelerinde stabilize yol çalışmasına başladı. Birçok mahalleye de bağlantı sağlanan yol asfaltlama işleminden sonra modern bir hale...
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile ilçeye bağlı Doğuşlar ve Kertil mahallelerinde stabilize yol çalışmasına başladı. Birçok mahalleye de bağlantı sağlanan yol asfaltlama işleminden sonra modern bir hale gelecek.İl genelindeki asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün Doğuşlar mahallesinden başlayarak Kertil mahallesine kadar olan 15 kilometrelik yolda asfalt öncesi bakım çalışmalarına başladı. Yukarı Koçaklar, Yeşiltepe, Bahadırlar, Güneydamlar ve Şeyhdavutlar mahallelerini de yer aldığı yol, asfalt çalışmalarından sonra modern bir hale gelecek. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Sarıgöl’de asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Doğuşlar mahallesinden başlayarak, Yukarıkoçaklar, Yeşiltepe, Bahadırlar, Güneydamlar ve Şeyhdavutlar mahallelerinin de yer aldığı 15 kilometrelik yolda asfalt öncesi dolgu işlemine başladık. Dolgu çalışmasının ardından asfaltlama işlemine geçilecek. Amacımız vatandaşımızın ulaşım sorununu ortadan kaldırmak” diye konuştu. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ise, Büyükşehir Belediyesi ile Sarıgöl’ü hak ettiği değere kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalar vatandaşımızın daha rahat bir şekilde ulaşımını sağlamak içindir” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile ilçeye bağlı Doğuşlar ve Kertil mahallelerinde stabilize yol çalışmasına başladı. Birçok mahalleye de bağlantı sağlanan yol asfaltlama işleminden sonra modern bir hale...
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile ilçeye bağlı Doğuşlar ve Kertil mahallelerinde stabilize yol çalışmasına başladı. Birçok mahalleye de bağlantı sağlanan yol asfaltlama işleminden sonra modern bir hale gelecek.
İl genelindeki asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün Doğuşlar mahallesinden başlayarak Kertil mahallesine kadar olan 15 kilometrelik yolda asfalt öncesi bakım çalışmalarına başladı. Yukarı Koçaklar, Yeşiltepe, Bahadırlar, Güneydamlar ve Şeyhdavutlar mahallelerini de yer aldığı yol, asfalt çalışmalarından sonra modern bir hale gelecek. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Sarıgöl’de asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Doğuşlar mahallesinden başlayarak, Yukarıkoçaklar, Yeşiltepe, Bahadırlar, Güneydamlar ve Şeyhdavutlar mahallelerinin de yer aldığı 15 kilometrelik yolda asfalt öncesi dolgu işlemine başladık. Dolgu çalışmasının ardından asfaltlama işlemine geçilecek. Amacımız vatandaşımızın ulaşım sorununu ortadan kaldırmak” diye konuştu. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ise, Büyükşehir Belediyesi ile Sarıgöl’ü hak ettiği değere kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalar vatandaşımızın daha rahat bir şekilde ulaşımını sağlamak içindir” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.