Eğitim Bir-Sen’den örgütlü mücadele vurgusu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2016 - 16:02, Güncelleme: 25.11.2016 - 16:02
 

Eğitim Bir-Sen’den örgütlü mücadele vurgusu

Manisa’da göreve yeni başlayan okul müdürlerini ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, "Elde ettiğimiz kazanımlar, örgütlü mücadelemizin eseridir" dedi.Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, yönetim kurulu...
Manisa’da göreve yeni başlayan okul müdürlerini ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, "Elde ettiğimiz kazanımlar, örgütlü mücadelemizin eseridir" dedi.Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, yönetim kurulu ve ilçe temsilcileri ile birlikte yeni göreve başlayan okul müdürleri ve müdür yardımcılarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında Eğitim-Bir-Sen, Yunusemre ilçesinde Taytanlı İlhan İlkokulu, Abdülhamit Han İmam Hatip Ortaokulu, Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu, TOKİ Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Merkezefendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okul idarecileri, sendika üyeleri ve eğitim çalışanları ile bir araya geldi. Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, “Üyelerimiz ve tüm eğitim çalışanlarıyla buluşmayı, sorunları ve çözüm önerilerini yerinde görüşerek kalıcı çözümler üretmeyi önemsiyoruz. Bize hız katan, destek veren, talep ve teklifleriyle azmimizi artıran teşkilatımızın, sizlerin varlığı, sözümüzü vadesinden önce yerine getirmemizi kolaylaştırdı, kolaylaştıracak” dedi."Amaca ancak örgütlü mücadeleyle ulaşılır"Birlik ve beraberliğin başarıyı beraberinde getireceğini vurgulayan Öner, “Amaca ancak örgütlü mücadeleyle ulaşılır. Elde ettiğimiz kazanımlar, örgütlü mücadelemizin eseridir. Tarihi kazanımlarla taçlandırarak ulaştığımız bugünkü nokta, inanç, duygu ve gönül birliğiyle, birlikte yürüttüğümüz kararlı mücadelenin sonucudur ama hak ederek, ter akıtarak, birbirimize tutunarak geldiğimiz bu nokta asla yeterli değildir. Bizim davamız her türlü gündelik hesap ve çekişmenin ötesinde, ilerisinde millet davası, medeniyet davasıdır. ‘Öncü medeniyet’ idealimiz, hayallerimizi, özlemlerimizi ve hedeflerimizi tüm sınırları, sınıfları aşan bir nitelikle genişletiyor” diye konuştu.
Manisa’da göreve yeni başlayan okul müdürlerini ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, "Elde ettiğimiz kazanımlar, örgütlü mücadelemizin eseridir" dedi.Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, yönetim kurulu...
Manisa’da göreve yeni başlayan okul müdürlerini ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, "Elde ettiğimiz kazanımlar, örgütlü mücadelemizin eseridir" dedi.
Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, yönetim kurulu ve ilçe temsilcileri ile birlikte yeni göreve başlayan okul müdürleri ve müdür yardımcılarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında Eğitim-Bir-Sen, Yunusemre ilçesinde Taytanlı İlhan İlkokulu, Abdülhamit Han İmam Hatip Ortaokulu, Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu, TOKİ Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Merkezefendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okul idarecileri, sendika üyeleri ve eğitim çalışanları ile bir araya geldi. Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, “Üyelerimiz ve tüm eğitim çalışanlarıyla buluşmayı, sorunları ve çözüm önerilerini yerinde görüşerek kalıcı çözümler üretmeyi önemsiyoruz. Bize hız katan, destek veren, talep ve teklifleriyle azmimizi artıran teşkilatımızın, sizlerin varlığı, sözümüzü vadesinden önce yerine getirmemizi kolaylaştırdı, kolaylaştıracak” dedi.
"Amaca ancak örgütlü mücadeleyle ulaşılır"
Birlik ve beraberliğin başarıyı beraberinde getireceğini vurgulayan Öner, “Amaca ancak örgütlü mücadeleyle ulaşılır. Elde ettiğimiz kazanımlar, örgütlü mücadelemizin eseridir. Tarihi kazanımlarla taçlandırarak ulaştığımız bugünkü nokta, inanç, duygu ve gönül birliğiyle, birlikte yürüttüğümüz kararlı mücadelenin sonucudur ama hak ederek, ter akıtarak, birbirimize tutunarak geldiğimiz bu nokta asla yeterli değildir. Bizim davamız her türlü gündelik hesap ve çekişmenin ötesinde, ilerisinde millet davası, medeniyet davasıdır. ‘Öncü medeniyet’ idealimiz, hayallerimizi, özlemlerimizi ve hedeflerimizi tüm sınırları, sınıfları aşan bir nitelikle genişletiyor” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.