Ekip ruhu başarıyı getirecek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2017 - 14:46, Güncelleme: 06.07.2017 - 14:46
 

Ekip ruhu başarıyı getirecek

Salihli SGK Müdürü olarak atanan Nurettin Başoğlu başarının arkasında her zaman ekip ruhu olduğunu belirterek, kentte ekip ruhu ile çalışacaklarını söyledi.Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürlüğü...
Salihli SGK Müdürü olarak atanan Nurettin Başoğlu başarının arkasında her zaman ekip ruhu olduğunu belirterek, kentte ekip ruhu ile çalışacaklarını söyledi.Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürlüğü görevine atanan ve görevine başlayan Nurettin Başoğlu’nu makamında ağırladı.Ziyarette SGK Şube Müdürü Başoğlu ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunan, Başkan Kayda Salihli Belediyesi’nin kentte gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Salihli’nin müdür olarak atandığı ilk yer olduğunu belirten Başoğlu, kentte ekip ruhu ile görev yapacaklarını belirterek, başarının arkasında, güçlü bir ekip ruhunun yer aldığını söyledi.Nezaket ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kayda, SGK Şube Müdürlüğüne atanan Nurettin Başoğlu’na teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Salihli SGK Müdürü olarak atanan Nurettin Başoğlu başarının arkasında her zaman ekip ruhu olduğunu belirterek, kentte ekip ruhu ile çalışacaklarını söyledi.Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürlüğü...

Salihli SGK Müdürü olarak atanan Nurettin Başoğlu başarının arkasında her zaman ekip ruhu olduğunu belirterek, kentte ekip ruhu ile çalışacaklarını söyledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürlüğü görevine atanan ve görevine başlayan Nurettin Başoğlu’nu makamında ağırladı.

Ziyarette SGK Şube Müdürü Başoğlu ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunan, Başkan Kayda Salihli Belediyesi’nin kentte gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Salihli’nin müdür olarak atandığı ilk yer olduğunu belirten Başoğlu, kentte ekip ruhu ile görev yapacaklarını belirterek, başarının arkasında, güçlü bir ekip ruhunun yer aldığını söyledi.

Nezaket ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kayda, SGK Şube Müdürlüğüne atanan Nurettin Başoğlu’na teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.