Emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2018 - 16:31, Güncelleme: 05.11.2018 - 16:31
 

Emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri başladı

2018 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden online olarak yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak 1 Kasım-30 Kasım 2018 tarihleri...
2018 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden online olarak yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak 1 Kasım-30 Kasım 2018 tarihleri arasında belediye veznelerinden de yapabilecek.Şehzadeler Belediyesi 2018 yılı emlak vergisi 2. taksit tahsilatlarını almaya başladı. Emlak vergisi tahsilatlarının www.sehzadeler.bel.tr sitesi üzerinden online olarak da yapılabileceğini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak 1 Kasım itibarı ile 2018 yılı emlak vergilerinin 2. taksitlerinin tahsilatlarına başladık. 30 Kasım’a kadar tahsilat işlemlerimiz devam edecektir. Bu noktada ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizin internet sitesi üzerinden online işlemlere girerek ödemelerini yapabilecekler. Bunun yanı sıra belediyemizin veznelerinden nakit ya da kredi kartı ile taksit ödemelerini yapabilecekler. Ayrıca belediyemizin 12505915 numaralı posta çeki hesabına da ödemeler yapılabilecektir. Ayrıca dileyen vatandaşlarımızın istediği şehirden anlaşmalı bankalarımızdan online veya veznelerinden yatırabilir. Belediye binamızda bulunana tahsilat veznelerimizin yanı sıra beldelerden mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerimizde de emlak vergisi tahsilatlarımız yapılacaktır. Görevlendirdiğimiz personelimiz haftanın 5 günü mahallelerimizdeki belediye hizmet binalarında 30 Kasım tarihine kadar tahsilat yapacaklar” dedi.Şehzadeler ilçesinde yaşayan vatandaşların mağdur olmamaları için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik gerekli görüldüğü takdirde mobil tahsilat aracıyla da tahsilat yapılacağını belirtti.
2018 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden online olarak yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak 1 Kasım-30 Kasım 2018 tarihleri...

2018 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden online olarak yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak 1 Kasım-30 Kasım 2018 tarihleri arasında belediye veznelerinden de yapabilecek.

Şehzadeler Belediyesi 2018 yılı emlak vergisi 2. taksit tahsilatlarını almaya başladı. Emlak vergisi tahsilatlarının www.sehzadeler.bel.tr sitesi üzerinden online olarak da yapılabileceğini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak 1 Kasım itibarı ile 2018 yılı emlak vergilerinin 2. taksitlerinin tahsilatlarına başladık. 30 Kasım’a kadar tahsilat işlemlerimiz devam edecektir. Bu noktada ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizin internet sitesi üzerinden online işlemlere girerek ödemelerini yapabilecekler. Bunun yanı sıra belediyemizin veznelerinden nakit ya da kredi kartı ile taksit ödemelerini yapabilecekler. Ayrıca belediyemizin 12505915 numaralı posta çeki hesabına da ödemeler yapılabilecektir. Ayrıca dileyen vatandaşlarımızın istediği şehirden anlaşmalı bankalarımızdan online veya veznelerinden yatırabilir. Belediye binamızda bulunana tahsilat veznelerimizin yanı sıra beldelerden mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerimizde de emlak vergisi tahsilatlarımız yapılacaktır. Görevlendirdiğimiz personelimiz haftanın 5 günü mahallelerimizdeki belediye hizmet binalarında 30 Kasım tarihine kadar tahsilat yapacaklar” dedi.

Şehzadeler ilçesinde yaşayan vatandaşların mağdur olmamaları için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik gerekli görüldüğü takdirde mobil tahsilat aracıyla da tahsilat yapılacağını belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.