Engelli dostu esnaflara plaket

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 17:50, Güncelleme: 02.12.2016 - 17:50
 

Engelli dostu esnaflara plaket

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Saruhanlı Bedensel Engelliler derneği tarafından esnaflara plaket verildi.Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla...
Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Saruhanlı Bedensel Engelliler derneği tarafından esnaflara plaket verildi.Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Kutlama programı 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Etkinliğe Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri,daire başkanları ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan Saruhanlı Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Usman yaptığı konuşmada engellilerin pek çok alanda zorluk çektiklerini belirterek, "Devletimizin engelli vatandaşlar için çıkarmış olduğu hakları olmasına rağmen hala bir çok alanda zorlanmaktadırlar. Şüphesiz engelli kardeşlerimizin meselelerini, sıkıntılarını hatırlamak sadece Aralık’ta yada her hangi bir Mayıs ayı içerisinde değil, bizler bunları her gün yaşıyoruz. Bizler her zaman bu hayatın içindeyiz. Etrafınıza bakınız; kaldırımlar hala bozuk, binalar engellilerin erişime uygun değil. Asansörler yetersiz bu kadar sorun varken neden hala duyarsızlık gösteriliyor anlamak mümkün değil. Her insanın bir engelli adayı olduğu gerçektir. Siz engelli olmayan kişilere de düşen görevler, engellilerle yan yana geldiğimizde biz engelli bireyleri anlamaya çaba gösterin. Engellilere acıyarak değil, tanımak amacıyla onlara yaklaşın. Belki çekingen olabilirler, siz ilk adımı atarak paylaşımı kolaylaştırın. Şunu unutmayın onlarda sizin gibi bir insan. Sadece bazı organlarını tam olarak kullanamıyorlar" dedi.Engelli dostu esnafa plaketTörenin ardından Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği’nde düzenlenen ikinci bir etkinlikte ‘Engelli Dostu Esnaf Projesi’ kapsamında Dernek Başkanı Hüseyin Usman tarafından Emine Erbak ve Serkan Oruç’a plaketlerini sundu.Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Bilgiç, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez’e de yaptıkları deteklerden doleyı plaket verildi.
Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Saruhanlı Bedensel Engelliler derneği tarafından esnaflara plaket verildi.Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla...
Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Saruhanlı Bedensel Engelliler derneği tarafından esnaflara plaket verildi.
Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Kutlama programı 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Etkinliğe Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri,daire başkanları ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan Saruhanlı Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Usman yaptığı konuşmada engellilerin pek çok alanda zorluk çektiklerini belirterek, "Devletimizin engelli vatandaşlar için çıkarmış olduğu hakları olmasına rağmen hala bir çok alanda zorlanmaktadırlar. Şüphesiz engelli kardeşlerimizin meselelerini, sıkıntılarını hatırlamak sadece Aralık’ta yada her hangi bir Mayıs ayı içerisinde değil, bizler bunları her gün yaşıyoruz. Bizler her zaman bu hayatın içindeyiz. Etrafınıza bakınız; kaldırımlar hala bozuk, binalar engellilerin erişime uygun değil. Asansörler yetersiz bu kadar sorun varken neden hala duyarsızlık gösteriliyor anlamak mümkün değil. Her insanın bir engelli adayı olduğu gerçektir. Siz engelli olmayan kişilere de düşen görevler, engellilerle yan yana geldiğimizde biz engelli bireyleri anlamaya çaba gösterin. Engellilere acıyarak değil, tanımak amacıyla onlara yaklaşın. Belki çekingen olabilirler, siz ilk adımı atarak paylaşımı kolaylaştırın. Şunu unutmayın onlarda sizin gibi bir insan. Sadece bazı organlarını tam olarak kullanamıyorlar" dedi.

Engelli dostu esnafa plaket
Törenin ardından Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği’nde düzenlenen ikinci bir etkinlikte ‘Engelli Dostu Esnaf Projesi’ kapsamında Dernek Başkanı Hüseyin Usman tarafından Emine Erbak ve Serkan Oruç’a plaketlerini sundu.
Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Bilgiç, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez’e de yaptıkları deteklerden doleyı plaket verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.