Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu Kula’da toplandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2020 - 12:06, Güncelleme: 17.07.2020 - 12:06
 

Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu Kula’da toplandı

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER VE KADIN SORUNLARI KOMİSYONU BU AY KULA'DA TOPLANDI.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu bu ay Kula’da toplandı. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu, aylık olağan toplantısını Kula’da gerçekleştirdi. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, katılımcılar söz alarak engellilerin ve kadınların sorunlarını komisyona aktardı. Toplantı sonrası, Manisa Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyon Üyeleri, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Faik Şentürk ve Nar Çiçeği Hanım Eli Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde kadın istihdamına yönelik çalışma ve kooperatifleştirme konularında görüşmelerde bulunuldu.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER VE KADIN SORUNLARI KOMİSYONU BU AY KULA'DA TOPLANDI.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu bu ay Kula’da toplandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyonu, aylık olağan toplantısını Kula’da gerçekleştirdi. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, katılımcılar söz alarak engellilerin ve kadınların sorunlarını komisyona aktardı. Toplantı sonrası, Manisa Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Kadın Sorunları Komisyon Üyeleri, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Faik Şentürk ve Nar Çiçeği Hanım Eli Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde kadın istihdamına yönelik çalışma ve kooperatifleştirme konularında görüşmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.