Erdoğan çağrıyı yaptı, dolarlarını bozdurdu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 15:05, Güncelleme: 02.12.2016 - 15:05
 

Erdoğan çağrıyı yaptı, dolarlarını bozdurdu

Manisa'nın Salihli İlçesinde İnşaat Sektörü İle Uğraşan Hasip Tashan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çağrisina Uyarak Dolar Bozdurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Dövizle borçlanmayı bırakalım, yerli parayı devreye sokalım" çağrısı üzerine Manisa’nın Salihli ilçesindeki esnaflarda dolarlarını bozdurarak, Türk Lirası’na çevirdi.Salihli’de inşaat sektöründe çalışan Hasip Tashan’da döviz bürosuna giderek, dolarları bozdurarak, Türk Lirasına çevirdi. Tashan, dolarları bozdurarak Türk Lirasına çevirdiği paraları da İstanbul Kağıthane de Halep için başlatılan un ve ekmek projesine bağışladığını söyledi. Tashan “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla dolarımı Türk Lirası’na çevirdim. Elinde doları bulunan herkesin ülke ekonomisine yardım ve katkı için dolarlarını TL’ye çevirmesini tavsiye ediyorum” dedi.
Manisa'nın Salihli İlçesinde İnşaat Sektörü İle Uğraşan Hasip Tashan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çağrisina Uyarak Dolar Bozdurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Dövizle borçlanmayı bırakalım, yerli parayı devreye sokalım" çağrısı üzerine Manisa’nın Salihli ilçesindeki esnaflarda dolarlarını bozdurarak, Türk Lirası’na çevirdi.
Salihli’de inşaat sektöründe çalışan Hasip Tashan’da döviz bürosuna giderek, dolarları bozdurarak, Türk Lirasına çevirdi. Tashan, dolarları bozdurarak Türk Lirasına çevirdiği paraları da İstanbul Kağıthane de Halep için başlatılan un ve ekmek projesine bağışladığını söyledi. Tashan “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla dolarımı Türk Lirası’na çevirdim. Elinde doları bulunan herkesin ülke ekonomisine yardım ve katkı için dolarlarını TL’ye çevirmesini tavsiye ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.