Eskiyen içme suyu terfi hattı yenileniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2017 - 17:16, Güncelleme: 14.03.2017 - 17:16
 

Eskiyen içme suyu terfi hattı yenileniyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde vatandaşların yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyleyerek, Salihli ilçesine bağlı Gülnar Mahallesinde 20 yıl önce döşenmiş içme suyu terfi...
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde vatandaşların yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyleyerek, Salihli ilçesine bağlı Gülnar Mahallesinde 20 yıl önce döşenmiş içme suyu terfi hattını daha sağlıklı bir yapıya kavuşturmak için çalışmaların başladığını belirtti.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahalleleri sağlıklı altyapıyla tanıştırıyor. Bu kapsamda, Salihli Gülnar Mahallesinde içme suyu terfi hattı yenileme çalışmaları başladı. Mahalleye bin 500 metre uzunluğunda yeni terfi hattı döşemeye başlayan MASKİ ekipleri, mahalle sakinlerini sağlıklı bir hatta kavuşturacak. 20 yıl önce döşenmiş ve arızaların meydana geldiği hat MASKİ ekiplerinin çalışmasıyla sağlıklı bir sistemle yeniden inşa edilecek.MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde vatandaşların yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi. Genel Müdür Yardımcısı Aslay, “Gülnar Mahallesinde ikamet eden hemşehrilerimiz 20 yıl önce döşenmiş eski terfi hattını kullanıyordu. Sık sık arıza yapan hattı belirleyen ekiplerimiz mahallede sıfırdan yeni hat döşemek için çalışmalarına başladı. Çalışmamız tamamlanınca Gülnar Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımız hatta yaşanan arızalardan dolayı su kesintisi yaşamayacak” dedi.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde vatandaşların yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyleyerek, Salihli ilçesine bağlı Gülnar Mahallesinde 20 yıl önce döşenmiş içme suyu terfi...

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde vatandaşların yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyleyerek, Salihli ilçesine bağlı Gülnar Mahallesinde 20 yıl önce döşenmiş içme suyu terfi hattını daha sağlıklı bir yapıya kavuşturmak için çalışmaların başladığını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahalleleri sağlıklı altyapıyla tanıştırıyor. Bu kapsamda, Salihli Gülnar Mahallesinde içme suyu terfi hattı yenileme çalışmaları başladı. Mahalleye bin 500 metre uzunluğunda yeni terfi hattı döşemeye başlayan MASKİ ekipleri, mahalle sakinlerini sağlıklı bir hatta kavuşturacak. 20 yıl önce döşenmiş ve arızaların meydana geldiği hat MASKİ ekiplerinin çalışmasıyla sağlıklı bir sistemle yeniden inşa edilecek.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde vatandaşların yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi. Genel Müdür Yardımcısı Aslay, “Gülnar Mahallesinde ikamet eden hemşehrilerimiz 20 yıl önce döşenmiş eski terfi hattını kullanıyordu. Sık sık arıza yapan hattı belirleyen ekiplerimiz mahallede sıfırdan yeni hat döşemek için çalışmalarına başladı. Çalışmamız tamamlanınca Gülnar Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımız hatta yaşanan arızalardan dolayı su kesintisi yaşamayacak” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.