Eskiyen su şebekesi yenilendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2016 - 15:28, Güncelleme: 20.11.2016 - 15:28
 

Eskiyen su şebekesi yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma Kozluören Mahallesinde eskiyen içme suyu şebekesini yenileyerek, vatandaşlara daha basınçlı ve sağlıklı su ulaşmasını sağladı.MASKİ Genel...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma Kozluören Mahallesinde eskiyen içme suyu şebekesini yenileyerek, vatandaşlara daha basınçlı ve sağlıklı su ulaşmasını sağladı.MASKİ Genel Müdürlüğü, yıllar önce kısıtlı imkanlarla döşenen altyapıların neden olduğu sorunları ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ, Soma ilçesine bağlı Kozlüören Mahallesinde yaşanan düşük basınçlı içme suyu problemini, mahallede gerçekleştirdiği yeni hat döşeme işlemiyle çözüme ulaştırdı. MASKİ ekipleri tarafından yapılan şebeke yenileme işlemiyle, uzun zaman önce döşenen dar çaplı borular, su akışına daha rahat şekilde izin verebilen ve daha sağlam olan içme suyu borularıyla değiştirildi. Eskiyen hattın neden olduğu arızalardan dolayı da sıklıkla sorun yaşayan vatandaşlar, kesintisiz ve kullanışlı içme suyu tesisatına kavuştular. Boruların yenilenmesiyle birlikte Kozluören sakinlerinin musluklarından akan su daha sağlıklı ve güvenli hale getirildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma Kozluören Mahallesinde eskiyen içme suyu şebekesini yenileyerek, vatandaşlara daha basınçlı ve sağlıklı su ulaşmasını sağladı.MASKİ Genel...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma Kozluören Mahallesinde eskiyen içme suyu şebekesini yenileyerek, vatandaşlara daha basınçlı ve sağlıklı su ulaşmasını sağladı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, yıllar önce kısıtlı imkanlarla döşenen altyapıların neden olduğu sorunları ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ, Soma ilçesine bağlı Kozlüören Mahallesinde yaşanan düşük basınçlı içme suyu problemini, mahallede gerçekleştirdiği yeni hat döşeme işlemiyle çözüme ulaştırdı. MASKİ ekipleri tarafından yapılan şebeke yenileme işlemiyle, uzun zaman önce döşenen dar çaplı borular, su akışına daha rahat şekilde izin verebilen ve daha sağlam olan içme suyu borularıyla değiştirildi. Eskiyen hattın neden olduğu arızalardan dolayı da sıklıkla sorun yaşayan vatandaşlar, kesintisiz ve kullanışlı içme suyu tesisatına kavuştular. Boruların yenilenmesiyle birlikte Kozluören sakinlerinin musluklarından akan su daha sağlıklı ve güvenli hale getirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.