Evde bakım hizmeti takdir topluyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2016 - 13:48, Güncelleme: 03.12.2016 - 13:48
 

Evde bakım hizmeti takdir topluyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, evde bakım hizmeti verilen aileleri ziyaret etti.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 65 yaş üzerindeki yardıma ihtiyacı olan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, evde bakım hizmeti verilen aileleri ziyaret etti.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 65 yaş üzerindeki yardıma ihtiyacı olan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yürüttüğü evde bakım hizmeti vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor. Hemşire, diyetisyen ve psikologdan oluşan evde bakım birimi çalışanları, vatandaşların “hayır duaları” ile evden ayrılıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, evde bakım hizmeti gören vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Koç, İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Fulden Özdemir ve evde bakım birimi personelleri de bulundu. Genç, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile sohbet etti sorunlarını dinledi.Evde bakım hizmeti alan vatandaşların sorunlarını dinleyen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, bu hizmeti genişleteceklerini ve daha çok kişiye ulaşmak istediklerini söyledi. Genç, vatandaşlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da iletti. Evde bakım hizmeti alan vatandaşlar ise hizmetten çok memnun kaldıklarını belirttiler.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, evde bakım hizmeti verilen aileleri ziyaret etti.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 65 yaş üzerindeki yardıma ihtiyacı olan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, evde bakım hizmeti verilen aileleri ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 65 yaş üzerindeki yardıma ihtiyacı olan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yürüttüğü evde bakım hizmeti vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor. Hemşire, diyetisyen ve psikologdan oluşan evde bakım birimi çalışanları, vatandaşların “hayır duaları” ile evden ayrılıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, evde bakım hizmeti gören vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Koç, İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Fulden Özdemir ve evde bakım birimi personelleri de bulundu. Genç, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile sohbet etti sorunlarını dinledi.
Evde bakım hizmeti alan vatandaşların sorunlarını dinleyen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, bu hizmeti genişleteceklerini ve daha çok kişiye ulaşmak istediklerini söyledi. Genç, vatandaşlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da iletti. Evde bakım hizmeti alan vatandaşlar ise hizmetten çok memnun kaldıklarını belirttiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.