Fatih Caddesi artık daha kullanışlı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2016 - 16:20, Güncelleme: 21.10.2016 - 16:20
 

Fatih Caddesi artık daha kullanışlı

Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi’nin kullanışsız olan kötü durumdaki yolu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla eskisinden çok daha kullanışlı hale getiriliyor. Çalışmaları yerinde...
Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi’nin kullanışsız olan kötü durumdaki yolu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla eskisinden çok daha kullanışlı hale getiriliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Caddenin eskiyen asfaltını sil baştan yenileyerek, çok daha kaliteli hale getiriyoruz” dedi.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in geçtiğimiz hafta Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Fevzi Demir ile birlikte incelemelerde bulunduğu Fatih Caddesi’ndeki gerekliolan yol çalışmaları başladı. Ekiplerin, yaklaşık 1 haftalık süre içerisinde intikal ettiği Ergenekon Mahallesinde yer alan caddeye bitümlü sıcak karışım döşenmeye başlandı. Başkan Şirin de çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.Sorunu kısa sürede çözmenin gayretinde olduklarını söyleyen Başkan Şirin, “Geçtiğimiz hafta Ulaşım Daire Başkanı Sayın Fevzi Demir ile birlikte bölgeyi incelemiştik. Mahalle sakinlerimizin de talepleri vardı. Kısa süre içerisinde de çalışmalara başladık. Caddeyi sıcak asfaltla kaplayarak eskisinden çok daha kullanışlı hale getiriyor, yol sonunu büyükşehir ve belediyemizin iş makineleriyle kısa sürede çözüyoruz. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi’nin kullanışsız olan kötü durumdaki yolu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla eskisinden çok daha kullanışlı hale getiriliyor. Çalışmaları yerinde...
Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi’nin kullanışsız olan kötü durumdaki yolu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla eskisinden çok daha kullanışlı hale getiriliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Caddenin eskiyen asfaltını sil baştan yenileyerek, çok daha kaliteli hale getiriyoruz” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in geçtiğimiz hafta Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Fevzi Demir ile birlikte incelemelerde bulunduğu Fatih Caddesi’ndeki gerekliolan yol çalışmaları başladı. Ekiplerin, yaklaşık 1 haftalık süre içerisinde intikal ettiği Ergenekon Mahallesinde yer alan caddeye bitümlü sıcak karışım döşenmeye başlandı. Başkan Şirin de çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
Sorunu kısa sürede çözmenin gayretinde olduklarını söyleyen Başkan Şirin, “Geçtiğimiz hafta Ulaşım Daire Başkanı Sayın Fevzi Demir ile birlikte bölgeyi incelemiştik. Mahalle sakinlerimizin de talepleri vardı. Kısa süre içerisinde de çalışmalara başladık. Caddeyi sıcak asfaltla kaplayarak eskisinden çok daha kullanışlı hale getiriyor, yol sonunu büyükşehir ve belediyemizin iş makineleriyle kısa sürede çözüyoruz. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.