Filenin sultanlarına tatlı moral

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 18:18, Güncelleme: 02.12.2016 - 18:18
 

Filenin sultanlarına tatlı moral

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumartesi oynanacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımını ziyaret ederek tatlı ikram etti.Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubunda mücadele...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumartesi oynanacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımını ziyaret ederek tatlı ikram etti.Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubunda mücadele eden Salihli Belediyespor’un hafta sonu oynayacağı zorlu maç öncesinde Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Yalım Şenkaya, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ve Belediyespor Kulüp Yöneticileri ile birlikte ziyarette bulunan Başkan Kayda, voleybolcularla sohbet ederek oyunculara tatlı ikram etti. Mücadele, dayanışma ve ekip ruhu ile birlikte galibiyetlerin de geleceğine inandığını vurgulayan Başkan Kayda, “Kadromuza dahil ettiğimiz yeni transferlerimizle takımımız daha da güçlendi. Bu takıma gönül verdiğiniz ve istekli oynadığınız sürece başarıyı yakalayacağınıza inanıyorum. Sizler kadar biz ve Salihlililer de aynı heyecanı yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi taraftarlarımızla birlikte tribünde sizleri destekleyeceğiz. Sonuç ne olursa olsun her zaman yanınızdayız ve sizlere güveniyoruz" dedi.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumartesi oynanacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımını ziyaret ederek tatlı ikram etti.Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubunda mücadele...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumartesi oynanacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımını ziyaret ederek tatlı ikram etti.
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubunda mücadele eden Salihli Belediyespor’un hafta sonu oynayacağı zorlu maç öncesinde Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Yalım Şenkaya, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ve Belediyespor Kulüp Yöneticileri ile birlikte ziyarette bulunan Başkan Kayda, voleybolcularla sohbet ederek oyunculara tatlı ikram etti. Mücadele, dayanışma ve ekip ruhu ile birlikte galibiyetlerin de geleceğine inandığını vurgulayan Başkan Kayda, “Kadromuza dahil ettiğimiz yeni transferlerimizle takımımız daha da güçlendi. Bu takıma gönül verdiğiniz ve istekli oynadığınız sürece başarıyı yakalayacağınıza inanıyorum. Sizler kadar biz ve Salihlililer de aynı heyecanı yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi taraftarlarımızla birlikte tribünde sizleri destekleyeceğiz. Sonuç ne olursa olsun her zaman yanınızdayız ve sizlere güveniyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.